De ce și-a înscris Andreea Perju fiicele în învățământul privat: “Mă felicit pentru decizia pe care am luat-o!” VIDEO EXCLUSIV

Motivul pentru care a făcut această alegere

Andreea Perju este o mămică mândră, bucurându-se de 2 minuni în viața ei. Vedeta preferă să nu le impună reguli fiicelor sale, ci, mai degrabă, le ascultă și le sprijină, mai ales când vine vorba despre educație. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat de ce a ales să le înscrie în învățământul privat.

Andreea Perju, despre fiicele sale

Andreea Perju ne-a mărturisit că a învățat să fie maleabilă atunci când vine vorba despre dorințele fiicelor sale. Vedeta preferă să le asculte pe micuțe și să ajungă la un numitor comun. Mai mult, ea le încurajează să aibă diferite experiențe și să își facă prietene noi:

“Să știi că nu am așa ceva. (n.r. o regulă principală în viața de mămică) Am învățat să fiu maleabilă, am învățat să le explic și să le ascult. Nu înseamnă că au libertate deplină, dar periodic devin mai bună, mai maleabilă și zic de ce nu? Nici nu îmi dau seama care ar putea să fie o regulă peste care să nu pot să trec. În momentul în care îți asculți copilul și el te ascultă pe tine și comunicați, e vorba de încredere! Normal. (n.r. este de acord cu dormitul la alți copii)

Eu sunt genul de mamă care le-a încurajat să facă asta pentru că ele nu sunt extensia mea, cum nici eu nu sunt extensia lor! Este important să învețe să aibă încredere, să știe că în familie tot timpul au un loc sigur și cald, dar să învețe să reacționeze și în astfel de situații. La noi acasă se doarme, suntem cu sleepover! Îmi place chestia asta, le încurajez să își facă prietene noi și să creeze o relație cât mai apropiată.”

De ce a ales învățământul privat

Cunoscuta influenceriță a punctat că Mara, fiica ei cea mare, a fost înscrisă în învățământul privat în urmă cu doi ani, iar decizia a fost una foarte bună. Astfel, din toamnă, vedeta a decis ca Ada, micuța ei, să urmeze pașii surorii sale. Ea ne-a explicat de ce a preferat să le dea la unități private și nu la stat:

“Mara este la privat de 2 ani deja și mă felicit pentru decizia pe care am luat-o! Anul acesta am luat această decizie și pentru Ada. Din toamnă, Ada va intra în sistemul privat. Am fost determinată să fac acest pas pentru că există aceste fluctuații, din păcate, în ceea ce privește învățământul de stat. Am început cu pandemia care, din punctul meu de vedere, i-a dezechilibrat foarte mult pe copii. Am lucrat mult ca să revenim la ceea ce eram înainte, atât cât s-a putut. Acum, cu grevele și tot ce s-a întâmplat, diferența între Mara și Ada a fost că Ada a stat acasă aproape 3 săptămâni, iar Mara a mers la școală în fiecare zi!”

Investește în educația fiicelor sale

Mai mult, Andreea Perju a punctat că educația este cea mai importantă pentru micuți:

“Mi se pare că, ca și părinte, cel mai important lucru pe care îl pot face pentru copiii mei este să îi ajut și să îi susțin pe partea de educație. Înainte de haine frumoase, vacanțe superbe, mâncat în locuri frumoase, mi se pare că cel mai important este să fac un efort, să fiu atentă și să investesc în educația lor.”

Citește și Andreea Perju face tot posibilul să le ajute pe cele două fiice ale sale să treacă peste separarea părinților. „E important în momentul în care sunt doi copii” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *