De ce Sinead O’Connor a ales să se radă în cap. Motivul din spatele deciziei e tulburător

Motivul pentru care Sinead O’Connor a decis să se radă în cap

Sinead O’Connor a făcut ravagii în lumea muzicală a anilor 90. De-a lungul carierei sale, celebra cântăreață, originară din Irlanda, a lansat nu mai puțin de 10 albume, în care a abordat teme precum dragostea, religia și politica. Din păcate însă, vedeta a părăsit această lume definitiv miercuri, pe data de 26 iulie, dar hai să aflăm acum de ce artista a ales, la un moment dat, să se radă în cap. Motivul este tulburător!

Motivul pentru care Sinead O’Connor a ales să se radă în cap

Sinead O’Connor a fost, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe ale anilor 90, ea lansând câteva hituri care i-au adus faima în întreaga lume, dar era cunoscută și pentru stilul ei vestimentar neconvențional.

De foarte multe ori, artista a fost criticată de public și chiar de managerii săi, dar nu a ținut cont de părerea nimănui și a făcut întodeauna ceea ce a considerat că este mai bine.

”Ei voiau să îmi las părul lung, să port fuste scurte și tocuri înalte, machiaj…. Și să scriu cântece care nu ar fi însemnat nimic, dar eu vin dintr-o țară în care erau revolte pe străzi din cauza pieselor. Pentru asta este arta!”, povestea regretata solistă, acum ceva timp.

Citește și De ce a murit Sinead O’Connor. Boala cumplită cu care a fost diagnosticată, cu ce se confrunta de ani de zile!

Motivul incredibil pentru care Sinead O’Connor a ales sa se rada in cap
Motivul incredibil pentru care Sinead O’Connor a ales sa se rada in cap

”Nu am vrut să fiu drăguță”

La un moment dat, Sinead O’Connor a ales chiar să se radă în cap, dar acesta nu a fost un moft. În spatele deciziei sale se află, de fapt, o poveste tristă care are legătură cu copilăria ei plină de abuzuri și tristețe.

”Când eram copii, sora mea avea cel mai frumos păr roșu, ca femeia aceea superbă din emisiunea Mad Men (Christina Hendricks).

Dar mamei i-a intrat în cap ideea că părul surorii mele era urât și oribil și dezgustător. Când aveam părul lung, ea ne prezenta ca fiind fiica ei drăguță și fiica ei urâtă.

Și de aceea mi-am tăiat părul. Nu am vrut să fiu drăguță. (…) Era periculos să fiu drăguță, pentru că eram violată și molestată oriunde mergeam”, a declarat Sinead O’Connor, potrivit celor de la Metro.co.uk.

Citește și De ce a rupt Sinead O’Connor poza Papei. Mulți au taxat-o atunci pentru acest gest!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *