Decizia disperată luată de Orianda Donca, soția lui Călin Donca, pentru a-și putea crește cei cinci copii. La ce gest extrem a recurs

Iată ce decizia a luat Orianda Donca pentru binele copiilor săi!

Până de curând, Orianda Donca ducea o viaţă la care unii doar viseză. Aceasta avea un soț care-i făcea toate poftele, trăia într-o casă impunătoare, avea bolizi de mii de euro și se relaxa în vacanţe de lux. Însă, de când partenerul ei, Călin Donca, a ajuns după gratii, bruneta a ajuns la sapă de lemn. Iată ce decizie a luat pentru a-și putea crește cei cinci copii!

Orianda Donca are mari probleme cu banii. La ce gest a recurs bruneta, pentru a-și crește cei cinci copii

Partenera de viață a lui Călin Donca are probleme din ce în ce mai mari cu banii. Dacă în trecut, Orianda Donca își permitea orice și avea o viață de lux alături de soțul ei, acum situația s-a schimbat radical pentru brunetă, după ce Călin Donca a ajuns după gratii, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Omul de afaceri este acuzat de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, iar conturile familiei sale au fost blocate, așa că Orianda Donca abia mai face faţă cheltuielilor.

A ajuns să se împrumute de la prieteni

Potrivit lui Teodor Cârnaț, avocat și apropiat al familiei Donca, bruneta a ajuns să ceară ajutorul prietenilor pentru a-și putea crește cei cinci copii. ”Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor. Văd că autoritățile prin ținerea și arestarea lui Călin au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare.

Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a transmis Teodor Cârnaț pe Instagram.

Citește și De ce și-au retras Călin și Orianda Donca copiii de la școală, de fapt. Cei doi soți au surprins pe toată lumea cu decizia lor!

Cum s-au cunoscut Orianda și Călin Donca

Orianda și Călin Donca s-au cunoscut în Timișoara, în urmă cu 14 ani de zile. La vremea aceea, cei doi participau la un curs de dezvoltare personală. În cadrul acestuia, cei doi s-au văzut, s-au plăcut și au decis să se cunoască mai bine.

Ulterior, ei au ajuns la concluzia că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să-și întemeieze o familie. S-au mutat în Brașov și au ajuns să ducă o viață de lux. Recent, Orianda și Călin Donca au pășit și în platoul emisiunii Chefi la cuțite, unde au povestit cum s-au îmbogățit. Iată ce povesteau cei doi soți.

”Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație.

În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică. Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează. Ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față”, a spus Orianda Donca, la Chefi la cuțite.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă Orianda Donca, soția milionarului Călin Donca. Sunt împreună de 14 ani și au 5 copii!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *