Decizia luată de Oana Roman, la o săptămână de la înmormântarea mamei sale. Fanii sunt surprinși: “Atâtea zile de iubit!”

Unde a plecat vedeta

Scris de: Daoud Andra

04 Mar. 2024

În primul weekend de după înmormântarea mamei sale, Oana Roman a decis să plece din București, pentru a se deconecta puțin de la toate problemele. Vedeta și-a luat fiica și au dat o fugă la munte, iar mesajul pe care l-a distribuit pe rețelele de socializare i-a luat prin surprindere pe cei care o urmăresc.

Ce a făcut Oana Roman, la câteva zile după înmormântarea mamei sale

Oana Roman a suferit enorm după ce și-a pierdut mama. Mioara Roman s-a stins din viață la 83 de ani, în somn, în azilul unde era internată. Fiicele ei, Oana și Catinca, au avut grijă să îi organizeze o înmormântare așa cum și-ar fi dorit Mioara Roman. Evenimentul a fost unul copleșitor pentru Oana, dar și pentru fiica ei, Isabela, care și-a iubit enorm bunica.

Astfel, la câteva zile după înmormântare, Oana și-a luat fetița și au plecat la munte, pentru a se bucura de liniște. Vedeta a ales să își încarce bateriile în zona Sinaia-Predeal, unde merge adesea atunci când vrea să evadeze din rutină.

Citește și: Cine este bărbatul care le-a susținut pe Oana Roman și fiica ei, la înmormântarea Mioarei Roman: ”Isa a stat mai mereu sprijinită de un domn”

”Bună dimineața, dragii mei! Vă mulțumesc că sunteți aici! Eu am ales două zile de evadare de acasă pentru un pic de liniște, să mă adun și apoi să merg mai departe cu toate”, a transmis Oana Roman, pe Instagram.

”De ieri am venit să mă liniștesc un pic la minte. Isa citește non-stop.”, a mai scris Oana, pe contul ei.

Decizia luată de Oana Roman, la o săptămână de la înmormântarea mamei sale. Fanii sunt surprinși
Oana și fiica ei, Isabela

Mesaj emoționant pentru fiica sa

Oana Roman și fiica ei au trecut prin momente dificile după moartea Mioarei. Fiica cea mică a lui Petre Roman a spus că a chemat ambulanța, după ce fiicei sale i s-a făcut rău, la scurt timp de la moartea Mioarei Roman. Tocmai pentru a o ajuta să traverseze mai ușor această perioadă, Oana a dus-o pe Isabela la munte și s-au relaxat împreună, în mijlocul naturii.

Citește și: Ce semne a primit Oana Roman de la mama ei, la scurt timp de la înmormântare. ”Mama trimite mesaje sub diverse forme”

”Iubita mea minunată! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat, atâtea zile de iubit! Îți promit că viață noastră va fi frumoasă, îți promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol și vom trăi frumos și senin! Existența ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil! De acum doar noi două pe drumul vieții!”, a scris Oana Roman, într-o altă postare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *