Decizia radicală luată de sora Andreei Tonciu. Unde se mută definitiv

Când are de gând să părăsească România

Lorena, sora Andreei Tonciu, a luat o decizie radicală. Tânăra își dorește să se mute definitiv din România. De ce a luat această decizie? Vedeta a dezvăluit ce are de gând în viitorul apropiat.

Sora Andreei Tonciu vrea să se mute din România! Pentru cine face această schimbare?

Lorena Tonciu vrea să se stabilească definitiv în Dubai. Decizia a fost luată după ce s-a cuplat cu un afacerist. Dacă în urmă cu o lună se declara foarte fericită și spunea că este în „teste” cu acest bărbat, acum vorbește despre această decizie și vrea să fie mai discretă în ceea ce privește viața sentimentală.

Sora Andreei Tonciu se declară foarte fericită alături de partenerul său, însă își dorește să nu mai vorbească prea mult despre viața personală.

„Nu mai vreau să dau dezvăluiri despre viața mea intimă, nu mai vreau, țin secret așa cum am ținut până acum, să fiu mai fericită. M-am expus prea mult și n-a fost ok”, a spus Lorena Tonciu pentru spynews.ro.

Vezi și – Din ce face bani Andreea Tonciu după ce s-a retras din televiziune: „Eu stau și toate îmi vin. Cash-ul intră“

Când vrea Lorena Tonciu să se mute în Dubai

Lorena Tonciu este în prezent studentă, iar după ce își va încheiat studiile la masterat în România, i-ar plăcea să se mute pe tărâmul milionarilor, căci acolo se simte ca acasă. Nu se știe precis dacă face această schimbare pentru a-și urma partenerul sau doar pentru că vrea ceva mai bun pentru ea.

„Da, îmi doresc foarte mult să mă mut în Dubai, am și fost acolo, am și vorbit despre treaba asta, mă bate tare gândul, dar momentan mai am un master de terminat și poate după o să mă mut acolo definitiv. Abia m-am întors acum câteva zile din Dubai, dar e foarte cald și nu o să mai merg momentan”, a mai declarat sora Andreei Tonciu.

Lorenei i-ar plăcea să devină agent imobiliar în Dubai. Mutarea însă nu va avea loc mai devreme de anul viitor, atunci când sora Andreei Tonciu își va încheia studiile.

„Îmi doresc să mă angajez acolo ca agent imobiliar, dar să vedem când. Aș vrea, îți dai seama că îmi doresc, dar să termin cu studiile, cum ți-am zis”, a mai spus Lorena Tonciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *