Decizia uluitoare a lui Victor Slav după ce a rămas fără bani: „Așa a procedat și cu Anda Adam, și cu Bianca Drăgușanu”

Fostul prezentator de la meteo stătea în chirie.

Victor Slav nu o duce prea bine din punct de vedere financiar, de când nu mai are proiecte la tv și nici afacerile nu i-au mers prea bine în ultima perioadă. Anul trecut, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a închis restaurantul din Capitală, după ce a dat faliment. De asemenea, el s-a mutat în casa iubitei lui, Selina, după ce a renunțat la apartamentul în care stătea cu chirie.

Decizia uluitoare a lui Victor Slav după ce a rămas fără bani

Victor Slav s-a împăcat în această vară cu Selina, femeia de care se despărțise după câțiva ani de relație. Cei doi au decis să mai acorde o șansă poveștii lor de dragoste, iar acum s-au mutat împreună. Mulți au speculat că fostul prezentator de la Pro Tv va păși pentru a doua oară la altar, însă Victor a precizat că nu se grăbește să se însoare prea curând. Cu toate acestea, el a preferat să se mute în casa iubitei sale.

Înainte de a se muta cu Selina, Victor Slav stătea într-un apartament cu chirie. Apropiații lui susțin că acesta nu stă foarte bine cu banii. Victor Slav mai câștigă bani din contractele de imagine pe care le are, dar nu are o sursă de venit permanentă.

S-a mutat în casa iubitei sale

Citește și: Cu ce se ocupă acum Victor Slav. “Am trecut cumva la un alt nivel”. Ani buni a prezentat rubrica meteo de la Pro TV

„Victor s-a mutat iar la Selina. El nu mai are casa sa, după ce și-a vândut apartamentul pentru a-și deschide restaurantul care a dat însă faliment. Astfel că, așa cum a procedat și cu Anda Adam și cu Bianca Drăgușanu, el s-a mutat în apartamentul Selinei. Chiar dacă au stat ceva timp despărțiți, ei au ținut tot timpul legătura și s-au văzut atunci când au avut probleme personale.

Selina i-a fost alături când i-a murit tatăl, iar el nu a lăsat-o singură atunci când părintele ei a avut, de asemenea probleme de sănătate. Își fac planuri de căsătorie și chiar ar fi păcat să nu se întâmple asta. Au trecut prin multe împreună”, a declarat un apropiat al lui Victor Slav pentru Cancan.ro. 

Citește și: Ce s-a ales de primul soț al Biancăi Drăgușanu. Ce a ajuns să facă pentru bani, surpriză totală

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *