Delia, cu posteriorul la vedere pe rețelele sociale. Vedeta a pozat sexy, dar fanii n-au apreciat și au șters cu ea pe jos: „Defecțiune la creier”

Cântăreața a fost criticată de fani pentru felul în care a apărut!

Delia, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, a reușit să stârnească un val de reacții pe rețelele sociale după ce a publicat o fotografie provocatoare în care și-a expus posteriorul. Deși obișnuită să-și surprindă admiratorii cu apariții excentrice și îndrăznețe, de această dată, reacțiile au fost departe de a fi cele așteptate.

Delia, apariția incendiară în care și-a expus posteriorul

Delia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este, fără doar și poate, una dintre cele mai bune voci din România, dar și una dintre cele mai excentrice vedete din showbizul autohton.

Nu de puține ori, ea a reușit să își uimească fanii cu aparițiile sale din mediul online. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când artista s-a afișat pe rețelele sociale mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată.

În cea mai recentă fotografie distribuită pe Instagram, blondina apare într-o ipostază extrem de sexy, având posteriorul la vedere, semn că solista este foarte mândră de corpul său.

Cum au reacționat fanii artistei

Cu toate acestea, majoritatea internauților nu au apreciat postarea cântăreței, mulți dintre aceștia considerând că artista a depășit limitele decenței. Comentariile negative nu au întârziat să apară, iar criticile au fost dure și numeroase.

Unul dintre comentariile care au atras atenția a fost: ”Ce dracu credeți că obțineți dacă vă arătați c****? Defecțiune la creier?!”. Alte mesaje de genul ”Crezi că ești mai drăguță arătându-ți partea posterioară? Dacă tot îți place să fii unică, păi fii unică!! Știi ce zic!!!😉” sau ”Când nu se mai vinde muzica, se vinde goliciunea” au împânzit secțiunea de comentarii a postării.

Criticile nu s-au oprit aici. Mulți fani au considerat că Delia, în ciuda libertății artistice și a dreptului de a se exprima așa cum dorește, ar trebui să fie mai atentă la mesajele pe care le transmite, mai ales având în vedere numărul mare de tineri care o urmăresc. Alții au subliniat că artista ar trebui să își păstreze fotografiile de acest gen pentru intimitatea personală și să nu le expună publicului larg.

Citește și Vacanță de coșmar pentru Delia. Ce a pățit artista în aeroportul din Italia: ”Era ceva haos total. Eram copilul pierdut”!

”Ce corp drăguț ai”

Totuși, nu toți fanii au fost critici. Au existat și comentarii de susținere care au lăudat-o pe Delia pentru felul în care arată la vârsta de 42 de ani.

”Ce corp drăguț ai! 😘

🔥Să arăți așa la 42, mare lucru 🙌 Respect ✊

Luați cu pâine!!!😂😂😂…..bineeee Delia, din când în când mai trebuie postată și câte o poză de acest gen ( pentru toți fraierii și toate frustratele)! Oricum gura lumii nu poți să o astupi, mereu vor fi comentarii! Ba că ești prea îmbrăcată și cu haine largi și nu ești deloc feminină, acum ești prea dezbrăcată! Ești bombă oricum! ❤️💪”, au scris câțiva admiratori de-ai vedetei.

Delia nu este străină de controversele generate de postările sale pe rețelele sociale. În trecut, ea a mai fost criticată pentru diverse ipostaze îndrăznețe, dar întotdeauna a ales să meargă înainte, susținându-și alegerile și promovând ideea de autenticitate și libertate personală.

Micutzu și Omul cu Tourette au reacționat și ei la postarea solistei

Nu numai oamenii simpli au comentat la postarea Deliei, ci și câteva persoane publice. Spre exemplu, Cosmin Nedelcu alias Micutzu și Andrei Ungureanu sau ”Omul cu Tourette”, așa cum este cunoscut acesta din urmă pe rețelele sociale.

Celebrul actor de stand up comedy a făcut o glumă, în stilul său caracteristic. ”Așa-s și eu după 2-3 drumeții”, a scris acesta. De asemenea, Omul cu Tourette i-a amuzat pe internauți cu comentariul său. ”Eu ți-am zis că ăsta e motivul pentru care eu zic B***”, a scris Andrei Ungureanu la postarea artistei.

Citește și Singurele imagini cu Delia în care apare topless. Acum se îmbracă doar cu haine largi, dar înainte poza în ipostaze provocatoare!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *