Delia s-a prăbușit în văzul tuturor. Momente de panică maximă: „Mi-au apărut niște vene”

Delia s-a prăbușit pe scenă în văzul fanilor

Panică la Untold, după ce Delia s-a prăbușit pe scenă, în timpul concertului, în fața a mii de fani. Artista fost la un pas de a leșina și abia și-a revenit. Ce s-a întâmplat cu celebra cântăreață?

Delia s-a prăbușit pe scenă, la Untold

Sâmbătă, 5 august, perticipanții la festivalul de muzică Untold abia au mai așteptat ca Delia să urce pe scenă și să facă spectacol. Chiar dacă temperaturile de afară erau unele greu de suportat, atât fanii, cât și artista, nu au ținut cont de nimic și au pornit distracția. Totuși, gradele mult prea mari din termometre au fost la un pas de a-i pune Deliei viața în pericol. Ea a purtat o ținută din latex, alegere nu prea inspirată, având în vedere temperaturile sufocante.

Și deși a reușit să facă show, la finalul spectacolului, Delia s-a prăbușit. Din cauza ținutei alese, toată din latex, cumulat cu cele 35 de grade Celsius de la Cluj, vedeta nu a mai rezistat. După toate mișcările scenice și efortul depus pentru a avea o prestație de succes, artista a ajuns pe podea, abia respirând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

De ce a fost Delia la un pas de leșin

Imediat cum a ieșit de pe scenă, Delia s-a prăbușit la pământ, semn că dacă mai zăbovea pe scenă, lucrurile ar fi putut scăpa de sub control. Cântăreață a fost la un pas de leșin și a avut nevoie de minute bune pentru a își reveni. După ce întâmplarea neplăcută a trecut cu bine, artista a făcut haz de necaz și le-a explicat și urmăritorilor săi din mediul online ce s-a întâmplat. Delia a afirmat că nu exista o ținută potrivită pentru temperaturile caniculare, însă a admis că putea să aleagă variante mult mai bune, care să nu o ducă spre o asemenea stare de rău.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex. Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a spus Delia, în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *