Demisie șoc la Antena 1. Pleacă în plină glorie, nimeni nu se aștepta

"Capitolul Antena 1 pentru mine se închide însă aici"

Plecare neașteptată de la Antena 1! După cinci ani de muncă în cadrul postului TV, un cunoscut reporter a decis să se retragă. Ce anunț a făcut pe rețelele de socializare și cum au reacționat cei care-i urmăreau activitatea de zi cu zi.

Un reporter cunoscut de la Antena 1 se retrage din televiziune

Laurențiu Rădulescu, cunoscut reporter la Antena 1, a decis să se retragă din televiziune după cinci ani de muncă continuă. Reporterul a intrat în echipa Observator în vara anului 2018, după ce a plecat de la Digi 24. A făcut anunțul pe rețelele de socializare. Nu a spus motivul pentru care părăsește postul TV, însă susține că în spatele deciziei ar fi o serie de motive personale. Întrebat încotro va merge, Laurențiu Rădulescu a spus că momentan are nevoie de o pauză.

„Din păcate foto nu „ma ajuta” foarte mult ca să descriu ultimii 4/5 ani din Antena1. Dar sunt făcute în locuri în care, din păcate, jurnaliştii ajung. Sau „din fericire”, continuând sa cred ca dacă lumea n-ar vedea atrocităţile comise ar fi mult mai săracă…informaţional.

Ce vreau să spun este că sunt recunoscător ultimilor ani şi celor care au avut încrederea de mă trimite sa transmit din astfel de zone, cum le spunem noi. De la şefi, patroni, care investesc bani mulţi în astfel de deplasări, mai ales redacţia, operatorii şi asistenţii care vin cu tine.

Capitolul Antena 1 pentru mine se închide însă aici. Motivele sunt, evident, personale.

Despre noile drumuri, sincer nu am habar…
Cei care au fost lângă mine…ma înclin, cei care sunt, ma fac sa continui. Iar cei care rămân, credeti-ma, merita apreciaţi”, a scris Laurențiu Rădulescu.

Urmăritorii de pe rețelele de socializare l-au felicitat pentru munca de până acum și i-au urat succes pe mai departe.

Cine este Laurențiu Rădulescu. Lucrează în presă din 2004

Laurențiu Rădulescu este jurnalist și a absolvit două facultăți: cea de filosofie și cea de Jurnalism. Și-a început cariera în anul 2004 ca reporter. În anul 2006, jurnalistul a intrat în echipa de la Antena 1. După patru ani s-a mutat la Digi25, acolo unde a stat până în 2018. A revenit la Antena 1 în același an. Recent, a anunțat că se retrage, însă momentan nu a anunțat ce își dorește să facă mai departe.

Vezi și – Vedeta care o înlocuiește pe Ramona Păuleanu la Antena 1, după ce aceasta și-a anunțat plecarea. Surpriză majoră pentru fani

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.3 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *