Demisie surpriză la Antena 3. Pleacă în plină glorie, nimeni nu se aștepta

Iată cine a părăsit Antena 3!

O nouă bombă pe piața media din România! Sunt plecări în lanț din trustul Intact! După Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, un alt nume important părăsește corabia. De această dată, însă, s-a anunțat o demisie de la Antena 3 CNN. Personajul s-ar fi înțeles deja cu o altă televiziune. Iată despre cine este vorba!

Un nume important pleacă de la Antena 3 CNN

Este vestea momentului pe piața media de la noi din țară. Corina Matlinschi pleacă din trustul Intact. Jurnalista prezenta știrile din weekend de la Antena 3 CNN. În plus, ea ocupa și funcția de Senior Editor.

Bruntea și-a anunțat fanii că va părăsi Antena 3 CNN printr-un story pe reţelele sociale, dar nu a oferit prea multe detalii. Jurnalista a postat o imagine în care se observă că predă legitimaţia de presă de la Antena 3 CNN şi primeşte în schimb un buchet impresionant cu flori, din partea foștilor săi colegi.

A bătut palma cu un alt post de televiziune

Contactată de cei de la paginademedia.ro, Corina Matlinschi a acceptat să ofere mai multe informații legate de plecarea sa de la Antena 3 CNN. Jurnalista a confirmat că s-a înțeles cu o altă televiziune, dar nu a spus și despre ce post este vorba. Totuși, bruneta a mărturisit că telespectatorii o vor putea vedea tot la pupitrul știrilor.

”Este vorba despre o ofertă care a venit tot din televiziune şi cum am simţit nevoia unei schimbări, am acceptat-o, pentru că se aliniază cu ceea ce îmi doresc. Voi reveni pe sticlă de săptămâna viitoare, de luni, tot la ştiri TV”, a declarat Corina Matlinschi, pentru sursa citată mai sus.

”Mi-au plăcut foarte mult deplasările, aşa cum au fost cele făcute pentru cutremurele din Albania sau cele pentru Summiturile NATO”, a mai adăugat îndrăgita jurnalistă.

Citește și Cine este celebrul bucătar care nu vrea să audă de Chefi la cuțite. De ce refuză să fie jurat în emisiunea de la Antena 1!

Plecări în lanț din trustul Intact

Plecarea Corinei Matlinschi vine după alte trei plecări răsunătoare din trustul Intact. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au decis să întrerupă colaborarea cu Antena 1. Cei trei chefi erau de ani buni în juriul emisiunii Chefi la cuțite.

”Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătirilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane.

Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală. Profesional și uman știu că am făcut tot ce s-a putut. Rolul meu a fost să îi învăț televiziune, să construiesc pentru ei cel mai bun context posibil. Și eu am obosit, de foarte multe ori, dar responsabilitatea în fața echipei și a oamenilor cu care lucrez este mereu unul din secretele acestor mulți ani în televiziune”, a transmis Mona Segall.

Citește și O nouă schimbare la Chefi la cuțite după plecarea lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. A fost făcut anunțul pentru sezonul 13!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *