Destinația neașteptată unde s-a retras David Popovici, după Mondiale. Românii au rămas surprinși când l-au văzut în acest loc

Unde a plecat David Popovici în vacanță

David Popovici a trecut printr-o perioadă aglomerată, luptând pentru a obţine locuri cât mai bune în clasamentele finale de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. După ce a ocupat poziția a patra la 200 de metri și poziția a șasea la 100 de metri, înotătorul a plecat într-o bine meritată vacanță. Iată unde se relaxează tânărul sportiv!

David Popovici a plecat în vacanță. Ce destinație neașteptată a ales înotătorul

În ultimul timp, David Popvici a avut parte de mai multe provocări. El a susținut examenul de Bacalaureatul și a trecut prin mari emoții, dar în final a reușit să obțină media 8,65.

În plus, recent, sportivul de 18 ani a participat la Campionatele Mondiale de la Fukuoka, unde a reușit să termine pe locul 4 la 200 de metri și pe locul 6 la 100 de metri.

Acum însă a venit timpul ca David Popvici să evadeze din rutina zilnică și să se relaxeze. Înotătorul a plecat în vacanță. Nu într-o țară exotică, ci în România.

Mai exact, tânărul sportiv a ales să petreacă câteva zile în Telega, o comună din județul Prahova. Astfel, David Popvici oferă românilor încă o lecție de modestie, iar pe internet au curs neîncetat cuvinte de laudă la adresa lui.

”Respect!! Asta demonstrează simplitatea si modestia lui!!!

Stimă și respect pentru așa om, care ne aduce mari bucurii și pentru sacrificiile pe care le face.

Puneți acest tânăr în primele poziții a unei liste de oameni valoroși ce merită să fie model în viață. Pentru că România este norocoasă ca un astfel de OM să se nască și să se dezvolte astfel aici”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la pozele cu David Popovici.

Citește și Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici, de fapt. Marele secret al sportivului a ieșit la iveală!

David Popovici
David Popovici

Băutura pe care David Popovici o consumă în fiecare zi

David Popovici a reușit să impresioneze o lume întreagă cu performanele sale la înot. În spatele succesului său, însă, stă multă muncă, ambiție, dar și o băutură magică.

Sportivul consumă zilnic un lichid ce are foarte multe beneficii pentru sănătate. Acesta este făcut din doar trei ingrediente banale, mai exact din lapte, miere și scorțișoară.

Astfel, pentru a o prepara și tu acasă, vei avea nevoie de doar o cană de lapte, o linguriță de miere și un vârf de cuțit de scorțișoară măcinată. Acum, tot ceea ce trebuie să faci este să încălzești laptele foarte bine, după care să adaugi mierea. Apoi, băutura se pune într-o cană și se presară scorțișoara.

Citește și Dana Budeanu a răbufnit. Ce a spus în apărarea lui David Popovici. Mesajul dur al vedetei!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *