Detalii mai puțin știute despre soția lui Ianis Hagi: Elena ar fi provocat un accident în Scoția. Ce studii are și din ce familie provine

Din ce familie provine soția fotbalistului

Scris de: Daoud Andra

16 Jul. 2024

Dacă pe Ianis Hagi îl știe toată România, partenera sa, Elena, a intrat în atenția publicului în momentul în care a început o relație cu fotbalistul. Cei doi sunt împreună de câțiva ani, iar zilele trecute au făcut nunta. Iată câteva detalii despre cea care i-a devenit soție lui Ianis!

Din ce familie provine Elena, soția lui Ianis Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase formează un cuplu de câțiva ani. În 2022 și-au făcut publică relația, iar anul trecut, fotbalistul a cerut-o de soție, la Paris. În ziua de Crăciun au spus ”Da” la Starea Civilă, iar pe 14 iulie au avut parte de nunta visurilor lor, la Palatul Știrbey din București.

Elena Tănase provine dintr-o familie înstărită, tot din Constanța. Tânăra soție a lui Ianis Hagi a crescut într-o familie de aromâni și mai are un frate. Tatăl ei are afaceri în domeniul construcțiilor și în agricultură, la malul mării. Mama ei, Liliana Tănase, se ocupă, de asemenea, de afacerile familiei. Ea și soțul ei dețin mai multe firme pe care le administrează.

Vezi și: Cât au costat rochia de mireasă a Elenei și costumul de ginere al lui Ianis Hagi. Cei doi nu s-au uitat la bani când și-au ales ținutele

Soția lui Ianis Hagi a absolvit Colegiul Național Mircea cel Bătrân din Constanța, unul dintre cele mai prestigioase din oraș. Apoi, s-a înscris la facultate, însă nu există informații publice cu privire la unitatea de învățământ superior pe care a absolvit-o.

Accidentul în care a fost implicată în Scoția

Ianis și Elena s-au cunoscut când el juca la Farul Constanța. Ulterior, fiul lui Gică Hagi s-a transferat la Genk, apoi la FC Rangers, în Scoția. În perioada în care Ianis activa la clubul scoțian, iubita sa îl vizita des. Într-una dintre vizitele Elenei acolo, aceasta ar fi provocat un accident pe autostradă.

Vezi și: Accesoriul inedit purtat de Elena Tănase la nunta cu Ianis Hagi. Cum a arătat în rochie de mireasă, a atras toate privirile

În 2021, presa scoțiană scria că iubita lui Ianis Hagi ar fi fost la volanul unui autoturism marca Porsche, care îi aparținea lui, dar care nu era asigurat. Ea circula pe autostrada M8, în apropiere de Glasgow, când ar fi provocat un accident în care au fost implicate patru mașini. Potrivit The Scottish Sun, o tânără de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma tamponării.

După nunta cu 700 de invitați de la Palatul Știrbey, Ianis și Elena Hagi nu se grăbesc să plece în luna de miere, așa cum ar face aproape orice cuplu proaspăt căsătorit. Fotbalistul mai are contract pentru doi ani cu Rangers, însă așteaptă să fie anunțat la ce echipă va continua și când va fi convocat la club.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *