Detaliul despre Oana Lasconi care a trecut neobservat. Ce apare pe pagina ei de internet

Ce posta tânăra pe internet în urmă cu câteva luni

Scris de: Daoud Andra

09 Nov. 2023

Oana, fiica Elenei Lasconi, a intrat în atenția publică în urmă cu câteva zile, când și-a pus mama la zid pe internet pentru o declarație pe care aceasta o făcuse. Ulterior, tânăra de 31 de ani și-a retras cuvintele, însă abia acum a ieși la iveală un detaliu despre ea. Ce apare pe contul de socializare al Oanei Lasconi. Chiar ea a făcut dezvăluirea, în urmă cu ceva timp.

Ce s-a aflat acum despre Oana Lasconi

Oana Lasconi a avut o reacție publică în weekend, când s-a declarat dezgustată de faptul că mama ei, Elena Lasconi, a votat ”DA” la referendumul organizat de Coaliția pentru Familie în 2018. După ce i-a adresat cuvinte dure celei care i-a dat viață, Oana a revenit ulterior la sentimente mai bune.

O postare care a ieșit la iveală ulterior și care este publică, pe pagina de internet a Oanei, arată că fiica Elenei Lasconi s-a confruntat la un moment dat cu depresia. Iată ce scria Oana Lasconi în luna mai, pe internet, mesajul original fiind în limba engleză:

“Sănătate mintală
Nu am fost niciodată mai fericia sau mai liniștita decât am fost în ultima vreme. Dacă te confrunți cu #depresia te rog să știi că se îmbunătățește mult cu un #tratament adecvat. Toată lumea reacționează diferit, dar jur pe #Seroplex-ul (n.r. medicament antidepresiv) meu. Este a doua oară când m-a salvat dintr-o depresie profundă și întunecată și mi-a arătat cât de uimitor de frumoasă este viața! Viața mea este în mod obiectiv încă de rahat, deoarece sunt încă falita și singură ca naiba, așa că doar tratamentul în sine a fost cel care mi-a schimbat întreaga viziune asupra lucrurilor!”

Citește și: Decizia luată de Elena Lasconi după ce fiica ei a criticat-o dur. Doar o mamă poate să facă asta: “Cât o să trăiesc”

Detaliul despre Oana Lasconi care a trecut neobservat. Ce apare pe pagina ei de internet
Postarea Oanei Lasconi

Și-a schimbat discursul, în decurs de câteva zile

Scandalul dintre Oana Lasconi și mama ei, Elena Lasconi, a început sâmbătă, după ce primărița din Câmpulung Muscel a declarat că susține familia tradițională și că a votat ”DA” la referendumul pentru modificarea Constituției. Fiica ei, care locuiește în Franța, a făcut atunci o serie de filmulețe pe Instagram, la cald, în care a spus că este dezamăgită de mama ei.

”Nu pot să descriu durerea pe care o simt, nu numai ca fiica ei, ci și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte… Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale, nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aflu că a votat ”DA” pentru modificarea Constituției, într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, mă doare inima, am palpitații de câteva ore… Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred”, a spus Oana Lasconi, pe Instagram, în weekend.

Citește și: Fiica Elenei Lasconi a răbufnit după ce și-a umilit mama. Cum se apără Oana: “O lecție destul de dură pentru mine”

Ulterior, tânăra de 31 de ani a revenit asupra declarației și a spus că regretă că a făcut acele filmuțele sub imperiul unor emoții puternice.

”Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar. Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o”, a explicat Oana Lasconi în mediul online.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *