Dezvăluirile bărbatului acuzat de Oana Zăvoranu că i-a falimentat clinica. ”Încă mai trecea pe la vrăjitoare!”

Dezvăluirile bărbatului acuzat de Oana Zăvoranu că i-a falimentat clinica. ”Încă mai trecea pe la vrăjitoare!”

Oana Zăvoranu, vedeta cunoscută pentru declarațiile sale directe și fără menajamente, se confruntă cu un nou scandal după ce clinica sa a fost declarată oficial în faliment. Deși situația clinicii părea tensionată de ceva timp, decizia de faliment luată pe 17 octombrie a confirmat faptul că afacerea nu mai putea continua. Acum, vedeta dă vina pe fostul administrator al clinicii, Horia Vlădescu, despre care susține că ar fi orchestrat întreaga prăbușire financiară a afacerii. Însă povestea nu se oprește aici.

Conflictul cu Horia Vlădescu

Horia Vlădescu, fostul administrator al clinicii deținute de Oana Zăvoranu, a decis să facă lumină în acest scandal, prezentându-și propria versiune a evenimentelor. Potrivit acestuia, acuzațiile aduse de Oana sunt nefondate și exagerate. În ediția din această seară a emisiunii *Un Show Păcătos*, ce va fi difuzată la ora 21:30, Vlădescu va discuta despre motivele reale din spatele falimentului clinicii și va aduce în discuție și alte aspecte mai puțin cunoscute din viața personală a vedetei.

„Am fost acuzat că am dus clinica în pragul falimentului, dar adevărul este cu totul altul. În realitate, clinică avea deja probleme financiare și administrative majore înainte să încep eu să lucrez acolo. Am încercat să redresez situația, dar anumite decizii de business și factori externi au dus la acest deznodământ nefericit,” a spus Vlădescu într-o declarație prealabilă pentru presă.

Acuzațiile de corupție și mafia afacerilor

În luna mai, Oana Zăvoranu a ieșit public și l-a acuzat pe Horia Vlădescu că ar fi manipulat situația clinicii în favoarea sa. Aceasta a declarat că încă de la începutul colaborării cu Vlădescu, care a început în 2019, lucrurile au luat o turnură negativă și că fostul administrator ar fi exploatat clinică pentru câștiguri proprii.

Citește și: Oana Zăvoranu, transformare uluitoare! Cum arăta înainte de a fi celebră și cum a ajuns să se afișeze acum, la 51 de ani

„Clinica a fost fondată din banii noștri, ai mei și ai soțului meu, și am investit tot ce aveam pentru a oferi un serviciu de calitate. Din păcate, ne-am confruntat cu hoți și mafie. Horia a fost cireașa de pe tort, cel care a profitat cel mai mult, îmbogățindu-se pe spatele muncii noastre,” a declarat Oana într-o conferință de presă susținută în luna mai.

Dezvăluiri despre viața personală a Oanei Zăvoranu și relația cu soțul ei, Alex Ashraf

Pe lângă problemele financiare legate de clinica medicală, Horia Vlădescu a făcut și alte dezvăluiri care aruncă o nouă lumină asupra vieții personale a vedetei. Potrivit lui, Oana nu ar fi avut doar dificultăți financiare, ci și emoționale, legate de relația cu soțul ei, Alex Ashraf. Acesta a declarat că bruneta ar fi apelat la o vrăjitoare pentru a încerca să-și salveze mariajul, după ce ar fi aflat că soțul ei ar avea amante.

„Oana era disperată să-l readucă pe Ashraf acasă și, pentru asta, a continuat să apeleze la vrăjitoare. Se vehiculează că amanta se numea Ileana, și asta nu a fost tot. Alex avea și probleme cu jocurile de noroc, unde pierdea sume importante. A fost o perioadă dificilă pentru toți cei implicați,” a declarat Vlădescu.

Amenințări și comportament agresiv

Dezvăluirile nu se opresc aici. Potrivit declarațiilor lui Vlădescu, comportamentul Oanei în această perioadă era imprevizibil și tensionat. El a susținut că aceasta ar fi amenințat un prieten comun cu moartea, iar relația cu Alex ar fi fost marcată de conflicte intense.

„Oana ajunsese la un punct în care era dispusă să accepte orice, chiar și bătăile și înjurăturile lui Alex. Încerca să mențină o imagine în fața publicului, dar adevărul era că lucrurile scăpaseră de sub control. Într-o încercare de a scăpa de toate problemele, Alex a luat banii rămași și s-a dus la cazinouri,” a continuat Vlădescu.

Aceste acuzații șocante ridică semne de întrebare cu privire la stabilitatea relației dintre Oana și Alex, dar și despre influența pe care problemele personale le-au avut asupra afacerii lor.

Ce se întâmplă în continuare?

Emisiunea Un Show Păcătos promite să dezvăluie mai multe detalii despre aceste subiecte controversate în ediția din această seară. De asemenea, Horia Vlădescu a menționat că va aduce dovezi suplimentare pentru a-și susține afirmațiile, dar și pentru a contracara acuzațiile care i-au fost aduse de Oana.

„Am decis să ies și să vorbesc pentru că mi-am dorit să clarific lucrurile. Adevărul trebuie să iasă la iveală. Oana a încercat să mă blameze pentru eșecul clinicii, dar asta nu e toată povestea. Există mult mai multe de spus și, în această seară, voi prezenta totul,” a afirmat el.

Problemele financiare ale clinicii au început să apară încă din 2019, când Oana Zăvoranu a decis să-l angajeze pe Horia Vlădescu ca administrator. Cu toate acestea, potrivit unor surse din interior, afacerea se confrunta deja cu dificultăți, iar colaborarea cu Vlădescu nu a făcut decât să agraveze situația.

„Clinica nu era o afacere profitabilă de la început. Oana a investit foarte mult, dar nu a gestionat bine resursele și nu a știut să-și aleagă colaboratorii. Însă să arunci vina doar pe Horia e nedrept,” a spus un apropiat al vedetei care a dorit să rămână anonim.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, daună de 1 milion de euro. Poliția face acum cercetări într-un dosar de distrugere

Relațiile trecute și influența lor

Oana Zăvoranu nu este străină de controverse și a fost mereu o prezență activă în media. Relațiile sale anterioare, inclusiv căsniciile și parteneriatele de afaceri, au fost adesea subiecte de discuții publice. Din păcate, și mariajul cu Alex Ashraf pare să fie afectat de aceleași tipare de turbulență și dezacorduri.

„Spui că ai carte, că ai facultate, spui că tu faci, că tu dregi și pe tine chiar te păcălește toată lumea?!,” a întrebat retoric Horia, sugerând că vedeta ar fi fost manipulat prea ușor de diverse persoane din anturajul ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *