Diana Bart și Cove fac din nou echipă la Prima TV. Ce premieră a reușit vedeta: “Nu îmi vine să cred” VIDEO EXCLUSIV

În ce emisiune o vei putea urmări

Vedeta Prima Tv, Diana Bart, se numără printre acele mămici care, de când au născut, nu s-au despărțit nicio clipă de copiii lor. Încă de la prima naștere, prezentatoarea TV venea cu cea mică la filmări, evenimente și la diferite proiecte, pe care o alăpta în pauze publicitare sau când fetița o cerea. La fel s-a întâmplat și cu cel de-al doilea copil, astfel încât a devenit o normalitate pentru ea. Diana Bart a declarat, în exclusivitate pentru EGO.ro, că toate acestea au durat însă aproape șapte ani, dar anul acesta a decis să se despartă câteva zile de fetele ei.

Diana Bart, prima vacanță singură de când a devenit mamă

Ca niciodată, Diana Bart a avut anul acesta cea mai lungă vacanță din viața ei, dar și cea mai aglomerată: ”Nu știu ce a fost cu mine, cred că am avut nevoie de odihnă. Dar pe lângă toate orașele pe care le-am vizitat, nu ai văzut câte rețete am postat, câte tips-uri? Am și un nutriționist alături cu care lucrez și ofer și mai multă informație. În vacanțe nu gătesc. Așa de bună este mâncarea în Italia, în Turcia. Am mâncat senzațional, la ce să-mi fie dor de mâncarea mea? Și așa în timpul anului gătesc de trei ori pe zi, nu merit și eu o vacanță”, ne-a povestit Diana Bart, completând că abia acum, după ce a împlinit 42 de ani, și-a dat seama că are nevoie de mai mult timp liber pentru ea:

”Anul acesta mi-am dat seama că am mai și îmbătrânit un an și numai bine, mi-am dat seama că am nevoie de mult mai mult timp pentru mine și iată că am stat din vacanță în vacanță”.

”Fiecare vârstă are farmecul ei”

Asta nu înseamnă că Maira și Amina, cele două fiice ale sale, sunt despărțite complet de mama lor, dar Diana Bart vrea să le obișnuiască deja cu gândul că vor fi momente când nu o vor mai însoți peste tot. Însă, în continuare îi place să meargă cu ele în vacanță, mai ales că acum sunt la vârsta la care se înțelege altfel cu micuțele:

”Nu au ajuns încă să ne facă programul. Reușim totuși să ne completăm bine. E distractiv. Fiecare vârstă are farmecul ei. Când erau mici, de învățau să meargă una sau cealaltă, acum, că cea mică încă face ghidușii, iar cea mare este mai înțeleaptă. E foarte fain și nu ne plictisim niciodată. Asta este clar. Nu îmi vine să cred că au crescut. Cea mare are 6 ani și jumătate. Acum parcă eram prima dată însărcinată pe la evenimente, apoi născută cu Maira, cea mare, după mine. Apoi cu cealaltă. A trecut timpul. Ăsta este singurul regret, că trece timpul prea repede”, ne-a mai povestit prezentatoarea Tv, completând că se amuză extrem de tare cu ele în vacanță, mai ales cu cea mare, care studiază la școala britanică și atunci când merge într-o altă țară arată cât de bine cunoaște limba engleză:

”Cea mare, da. Chiar ne-a uimit în vacanță cât de bine a vorbit. Cum urmează școală britanică, are și accentul ăla britanic de rămâneam muți. A dat tot din ea pentru că i-a și plăcut cum au interacționat oamenii cu ea și s-a simțit și ea importantă. Pe mine mă și corectează dacă greșesc, dacă nu pronunț corect. Eu nu vorbesc cu accent britanic, că nu am făcut școala britanică și îmi zice cum se pronunță corect cuvântul ”water”. E distractiv”.

”Îmi doresc să trăiesc cât se poate de mult”

Conștientă de faptul că nu se poate dedica doar carierei și rolului de mamă și de soție, Diana Bart a început să aloce timp și pentru ea:

”Nu am tenul chiar perfect, se văd și ridurile. Din interior vine totul. În primul rând. Am o alimentație sănătoasă de când mă știți și vreau așa să țin pentru că eu îmi doresc să trăiesc cât se poate de mult, dar să nu mă chinui, să fiu în forță până la 100 de ani. Dar și să arăt bine, pentru că vreau să se mândrească și fetele cu mine, și soțul, și eu”, ne-a mai povestit Diana Bart, care, după 7 ani, a decis că este momentul să plece din nou câteva zile pe undeva, fără copii și soț, doar cu prietenele ei:

”Încă nu am timp pentru mine pentru că tot fac în timpul zilei o mie de chestii: muncă, proiecte, mâncare. Dar cumva încep să-mi dau mai mult timp. Acum, de ziua mea, am primit cadou și este pentru prima dată când plec singură după mulți ani, un weekend cu fetele, prietenele mele, la Miano. Pentru că știu că este orașul meu de suflet și două zile pline am stat doar noi, patru fete, la Milano”.

Vedeta revine la Prima TV

Până la o următoare vacanță, Diana se pregătește de revenirea pe micul ecran cu un proiect nou. Tot alături de partenerul ei, Cove, cu care face echipă bună de anul trecut.

”Nu cred că voi pleca vreodată cu Cove în vacanță. Putem să plecăm să filmăm undeva în vacanță. Chiar am filmat recent. Am avut jumătate de weekend, dar nonstop. Am filmat pentru noul proiect de la Prima Tv, care va fi difuzat din toamnă, ”Cursa iubirii”, și a fost fun, dar super obositor. Cu Cove te distrezi, dar când stai 12 ore în picioare, la 40 de grade, nici nu mai vedeam că este Cove. Dar da, este super distracție cu el și e foarte mișto colaborarea cu el”, a mai spus Diana Bart pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *