Diana Bulimar, despre cele mai grele momente la America Express: “Am fost târâtă pe jos cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme”. Cum le-a ajutat un tatuaj al Larisei Iordache VIDEO EXCLUSIV

Astfel, cele două gimnaste reușeau să îi impresioneze pe mexicanii iubitori de sport
Diana Bulimar, despre cele mai grele momente la America Express: “Am fost târâtă pe jos cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme”. Cum le-a ajutat un tatuaj al Larisei Iordache VIDEO EXCLUSIV

Diana Bulimar și Larisa Iordache au făcut echipă în cadrul competiției „America Express”, care va fi difuzată în această toamnă la Antena 1. Ca în celelalte sezoane, cele două mari gimnaste au avut de furcă atunci când a venit vorba de căutat cazare și făcut autostopul. Diana Bulimar a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că au găsit însă o soluție pentru a-i impresiona pe mexicani, despre care știau că au o afinitate pentru sportivii de performanță și sport în general.

Au filmat câte 16 ore, zilnic

Cele două campioane au acceptat provocarea de a pleca pe „Drumul Aurului” prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută de peste 7.000 de kilometri, însă nu s-au gândit niciodată că va fi o experiență atât de grea, parcă mai grea decât în celelalte patru sezoane.

„Nu mă așteptam. Cred că este prima dată când pot să spun cu mâna pe inimă că nu am crezut că o să fie atât de greu. Mă așteptam, fiind în echipă, să nu îmi fie atât de greu cu Larisa, însă a fost greu. M-am panicat. Nu neapărat că era greu de obținut mâncare, căci oricum nu am apucat să mâncăm nimic pe acolo, decât prostii, dar filmările în sine, câte 16 ore pe zi, să stai până noaptea târziu să te rogi de oameni, să îi rogi să stai la ei în casă, este ceva ireal. Mai ales că nouă ne este și foarte rușine să ne rugăm de oameni și a fost greu”, a povestit Diana Bulimar pentru EGO.ro.

Diana Bulimar și Larisa Iordache
Diana Bulimar și Larisa Iordache

”A fost haos, chiar așa a fost. Nu mă așteptam să fie atât de greu. Mi s-a părut cel mai greu sezon de până acum”

Inspirată de concurenții din celelalte sezoane, s-a folosit de statutul lor pentru a reuși să-i înduplece pe localnici.

„Nu le-am cerut telefoanele să ne vadă pe noi, în schimb Larisa are un tatuaj cu Jocurile Olimpice, cu cercurile olimpice, și arătam încontinuu. Am înțeles că mexicanii sunt foarte binevoitori când vine vorba de sportivi și astfel de lucruri. Așa că îi trăgeam mâna Larisei în momentul în care nu reușeam să prindem nicio mașină, nu voia nimeni să ne ia. Le spuneam că suntem olimpice și că îi rugăm din suflet să ne ia. A fost haos, chiar așa a fost. Nu mă așteptam să fie atât de greu și atât de multe în emisiune. Mi s-a părut cel mai greu sezon de până acum”.

„Am fost târâtă pe jos cu tot cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme”

Încă de la plecare, cele două gimnaste și-au făcut o strategie atunci când a venit vorba de probe și execuția lor. Pentru că Diana stătea bine la capitolul stomac și știa că nu i se va face greață atunci când va veni vorba de mâncat tot felul de chestii ciudate, Larisei i-au revenit probele care țineau mai mult de viteza de reacție.

„Știam din start că atunci când va veni vorba de mâncare, eu voi fi cea care voi mânca pentru că nu prea mi-e greață la anumite lucruri, în schimb, când vine vorba de rapiditate și de a fugi foarte repede, Larisa este. Nu vreți să știți că la un moment dat am fost târâtă pe jos cu tot cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme. Sunt niște amintiri foarte interesante. Încă vii”, ne-a mai povestit Diana Bulimar.

”Eu spuneam că vreau să plec, că nu mai pot. Ne-a și bufnit plânsul. A fost o întreagă aventură”

Cu toate că s-au descurcat mai bine decât s-au așteptat, gimnasta ne-a mărturisit că a avut perioade când voia să plece acasă, când a clacat și chiar a început să plângă. Nu din cauza probelor sau condițiilor de trai, ci pentru că nu reușeau să-i convingă pe localnici să le ducă mai repede în locația unde se țineau probele.

„Cred că ritmul alert nu ne-a deranjat cu absolut nimic, adică am fost obișnuite cu genul acesta de activitate, în schimb, faptul că trebuia să mergem la oameni și să vorbim cu ei, asta ne-a „omorât”. Faptul că trebuia să vorbesc cu fiecare și să îi spun povestea, că sunt într-o competiție, că am nevoie de ajutor, și cu toate astea nu voiau după 10 minute de convingere, mă făcea să renunț. Eu spuneam că vreau să plec, că nu mai pot. Ne-a și bufnit plânsul. A fost o întreagă aventură”.

Diana Bulimar și Larisa Iordache
Diana Bulimar și Larisa Iordache

„Eram pregătite pentru perioada aceea a lunii”

De departe însă, o astfel de competiție este mult mai dificilă pentru o femeie, mai ales în acea perioadă a lunii. Pentru că nu este la primul reality de genul, Diana s-a numărat și printre concurentele de la „Exatlon”, știa că trebuie să fie pregătită corespunzător, mai ales că nu se știa ce condiții de cazare și de igienă vor avea parte în acele momente dificile din lună.

„Ne-am descurcat. Ghiozdanele pe care le aveam în spate erau chiar foarte pline cu tot ce aveam nevoie. Oriunde mergeam eram pregătite pentru perioada aceea a lunii, dar și pentru alte lucruri naturale. Nu se știa niciodată. Am venit cu 12 pachețele de șervețele și am zis că aia e”, a mai povestit Diana Bulimar pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *