Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, apariție spectaculoasă. Este total schimbată acum

Diana și-a refăcut viața și pozează numai cu zâmbetul pe buze
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, apariție spectaculoasă. Este total schimbată acum

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, pare să-și fi schimbat complet viața după ce s-a recăsătorit. La șase ani de la divorțul de prezentatorul TV, a decis să își unească destinul cu cel al afaceristului Radu Biță, un bărbat din Timișoara.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, apariție spectaculoasă

Diana și-a schimbat stilul. Recent s-a pozat într-o ținută foarte sexy, cu un decolteu adânc și cu un zâmbet larg, alături de noul ei partener de viață. Cei doi au participat împreună la un eveniment.

Fotografiile cu Diana și actualul ei soț demonstrează cât este de fericită, dat fiind faptul că aproape în toate imaginile publicate pe rețelele de socializare cei doi sunt cu zâmbetul pe buze, fericiți că sunt împreună.

Diana și Răzvan Simion au divorțat în 2015

Diana și Răzvan Simion au divorțat după 15 ani de căsnicie. Cei doi au împreună doi copii. Motivul divorțului ar fi fost faptul că prezentatorul TV se îndrăgostise de Lidia Buble. Potrivit click.ro, despărțirea a fost un șoc pentru Diana.

În 2019 avea să i se schimbe din nou viața Dianei. L-a reîntâlnit pe Radu Biță, un afacerist din Timișoara, pe care îl cunoștea de peste 20 de ani. S-au îndrăgostit iremediabil în 2019, iar în 2020 s-au și logodit. Căsătoria civilă a avut loc în august 2021, iar de atunci, potrivit imaginilor de pe rețelele de socializare, Diana pare că radiază de fericire.

Diana și Radu s-au căsătorit în august 2021
Diana și Radu s-au căsătorit în august 2021

Răzvan Simion este într-o relația cu Daliana

Și Răzvan Simion este îndrăgostit până peste cap de Daliana, cea cu care formează un cuplu din vara anului 2020. Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit unul de celălalt la scurt timp după ce prezentatorul TV pusese punct relației cu Lidia Buble, după aproximativ cinci ani.

Răzvan Simion i-a făcut cunoștință iubitei lui cu copiii său, pe care îi are din căsnicia cu Diana, Ianca și Tudor, de 17 și 14 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
6.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *