Fuego se menține în formă maximă la cei 46 de ani ai săi. Artistul a dezvăluit ce face pentru a avea o formă de invidiat, dar și cum a reușit să slăbească nu mai puțin de 18 kilograme în mai puțin de o lună. Totuși, faptul că reușește să piardă atât de mult în greutate într-un timp foarte scurt ține și de genetic.
Ce regim ține Fuego pentru a scăpa de kilograme
Fuego a mărturisit că are un foarte mare noroc în ceea ce privește pierderea kiloghramelor în plus. Artistul are un program bine definit, de la care nu se abate, dar și o motivație de fier. El și-a spus secretul și a vorbit despre dietele pe care le ține destul de des.
„Am norocul și avantajul că dau foarte repede jos kilogramele, dacă mă țin de programul pe care mi-l setez și dacă am o motivație suficient de puternică să fac asta. Dietele mele, cele mai frecvente, sunt și foarte simple. Pur și simplu mă abțin de la mâncat mult. Renunț la anumite alimente și complet la pâine, dulciuri, prăjeli, făinoase, grăsime. Mănânc carne slabă, salate și cantități mai mici la toate și pot slăbi foarte ușor așa. Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Cred că e important să facem ce simțim, să ne placă să fim în pielea noastră și să încercăm să nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea!”, a declarat Paul Surugiu alias Fuego, pentru viva.ro.
Ce îi place și ce nu îi place lui Fuego în materie de mâncare
Artistul alături de care toți românii împodobesc bradul de Crăciun a vorbit și despre preparatele pe care le mănâncă cu drag. Fuego consideră că mâncarea este artă și o apreciază indiferent de zona lumii. Nu doar bucătăria românească l-a vrăjit, ci și cea asiatică sau mai exotică.
„Îmi place mâncarea cu gust. Iubesc mâncarea gătită, în care se pune suflet, savoare și condimente aparte. Iubesc bucătăria românească, cea din Basarabia, cea chinezească, italiană și chiar anumite preparate mai exotice. Oricum nu sunt un om foarte pretențios. Mănânc cu aceeași bucurie și o pită cu slănină sau o roșie cu ceapă și brânză, la fel cum mănânc și ceva de fine dining sau cu stele Michelin. Cred că mâncarea e o expresie a firii noastre, o nesfârșită descoperire și dragul de a face acest proces special. Mâncarea nu e doar pentru supraviețuire, ea este artă!”, a explicat cântărețul iubit de români.
Există, însă, și preparate pe care Fuego nu le suportă, oricât de deschis ar fi din punct de vedere culinar. Totuși, trebuie să ne amintim de vorba „Gusturile nu se discută” astfel că putem doar să îl felicităm pentru reușitele sale fizice, fiind unul dintre norocoșii care nu se chinuie foarte mult atunci când pun câteva kilograme în concediu.
„Sunt multe alimente pe care nu le mănânc, oricât aș fi de deschis, pentru că pur și simplu nu rezonez cu gustul lor. Nu îmi plac fructele de mare, absolut deloc! Nu sunt fan al peștelui, decât al câtorva sortimente. Nu mă omor după roșii și după sosurile roșii, la mâncare, ori după bulionul adăugat în mâncăruri. Nu-mi plac absolut deloc ciorba de burtă, mielul, ciorba de pește sau oaia și deloc mâncărurile precum melci sau alte vietăți mai ciudate! Nu îmi plac fructele foarte coapte, parmezanul și combinațiile haotice sau avangardiste de gusturi sau de ingrediente!”, a continuat Paul Surugiu.
Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te
interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!