Dieta pe care o urmează Maria Constantin pentru a avea o siluetă de invidiat. La ce alimente a renunțat artista

Vedeta face eforturi mari pentru a avea un corp perfect!

Maria Constantin se află într-o formă fizică de invidiat. La cei 37 de ani ai săi, vedeta are o siluetă de vis, dar, cu toate astea, susţine că încă nu a ajuns la formele dorite. Vedeta a mărturisit, recent, că face eforturi deosebite pentru a avea un corp perfect. Iată ce dietă drastică țină artista. Ea a renunțat la multe alimente pe care le savura adesea în trecut!

Ce dietă ține Maria Constantin

Maria Constantin, cunoscuta interpretă de muzică populară, a decis să atragă toate privirile pe plajă în această vară. Cu multă ambiție și determinare, artista s-a apucat de o detoxifiere riguroasă pentru a-și recăpăta silueta dorită.

Aceasta a recunoscut că nu se simțea foarte bine în propria piele și, după ce a fost dezamăgită de dietele clasice, a decis să adopte o metodă mai drastică, dar eficientă.

”Este foarte bine ca noi să mai facem câte o detoxifiere din când în când”, a declarat artista pentru Spynews. ”Eu luasem câteva kilograme în plus, probabil din cauza dereglărilor și a faptului că nu dorm nopțile.

Mai sunt și probleme cu ficatul, care este foarte încărcat, probabil din cauza oboselii. Indiferent de ce dietă am ținut, nu am reușit deloc să dau jos câteva kilograme.”

Ce alimente a eliminat vedeta din meniul ei zilnic

Artista a ales să urmeze un program de detoxifiere recomandat de o nutriționistă din Cluj, pe care a întâlnit-o prin intermediul unei postări pe TikTok. Programul durează 15 zile și implică restricții alimentare severe.

În primele două zile, Maria Constantin a consumat doar lichide și a băut minimum 3 litri de apă pe zi. De asemenea, dieta exclude complet uleiul și alți aditivi, permițând doar salată verde simplă, carne albă slabă sau vită. Unul dintre cele mai mari sacrificii pentru Maria a fost renunțarea la cafea.

”Nu am voie cafea, ceea ce a fost foarte greu pentru mine, deoarece am avut eveniment și a trebuit să stau până la 5 dimineața. Am consumat doar apă, a fost foarte greu”, a mărturisit artista pentru aceeași sursă.

Detoxifierea a fost dificilă, mai ales în primele zile, când organismul a resimțit lipsa zahărului și a cafelei, intrând într-un fel de sevraj. Cu toate acestea, ambiția Mariei Constantin a fost mai puternică și a continuat programul.

”Important este să ne simțim bine în pielea noastră, iar eu nu mă simțeam bine în pielea mea. Pe lângă asta, este și foarte sănătos. Aveam nevoie de lucrurile acestea pentru că nu am mai făcut o detoxifiere până acum. Corpul meu avea nevoie de un restart”, a explicat vedeta.

Citește și Maria Constantin a semnat cu Antena Stars. Când și cum va putea fi văzută artista la postul tv, surpriză uriașă pentru fani!

”Pentru mine a fost și ca un fel de antrenament”

Maria Constantin își împarte timpul între detoxifiere și gestionarea pensiunii sale, unde recent a început construcția a cinci noi camere. ”Ne-am implicat în absolut tot, iar pentru mine a fost și ca un fel de antrenament, în loc de sală”, a adăugat ea.

Cu multă voință și determinare, Maria Constantin a demonstrat că este posibil să-ți recapeți forma dorită și să te simți bine în propria piele, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcurs.

Citește și Cum se simte Maria Constantin după ce a ajuns de urgență la spital. Imaginile cu artista au îngrijorat fanii, cu ce probleme de sănătate se confruntă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *