Din ce bani trăiește Irinel Columbeanu acum. Pensia nu-l ajută să acopere cheltuielile de la azil

Irinel Colmbeanu, solicită ajutor financiar de la Gigi Becali.
Din ce bani trăiește Irinel Columbeanu acum. Pensia nu-l ajută să acopere cheltuielile de la azil

Irinel Columbeanu s-a mutat de curând la un azil de la marginea Bucureștiului. Altădată multimilionar în euro, fostul prosper om de afaceri a ajuns acum să își ducă viața de pe o zi pe alta. Problemele sale nu se opresc însă aici. Fostul soț al Monicăi Gabor este nevoit să scoată lunar bani din buzunar pentru rețetele prescrise de medici. Mulți au fost șocați să afle din ce bani trăiește Irinel Columbeanu, de fapt.

Din ce bani trăiește Irinel Columbeanu acum

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Irinel Columbeanu a ajuns la un azil de bătrâni din Ghermănești, acolo unde are parte de o îngrijire foarte bună. Fostul afacerist a declarat că se simte bine la căminul unde se află acum, care de altfel este și locul în care tatăl său și-a petrecut ultimii ani din viață.

Potrivit proprietarului azilului de bătrâni, Ion Cassian, Irinel Colmbeanu ar trebui să scoată din buzunar, în fiecare lună, o sumă cuprinsă între 2.000 și 3.000 de lei, bani de care fostul milionar în euro, din păcate, nu mai dispune. În prezent, singura sursă de venit a lui Columbeanu este pensia sa, care ar fi puțin peste 2.000 de lei.

Citește și: Ce avere a avut, de fapt, Irinel Columbeanu. Cum a pierdut peste 100 de milioane de euro, decizia care l-a ruinat complet

Tocmai din această cauză au apărut și probleme legate de azil. Proprietarul căminului de bătrâni a declarat că deși nu are bani, îl poate ține pe Columbeanu pentru o lună sau două, însă ulterior va fi nevoit să plătească.

Irinel Columbeanu speră însă ca prietenii săi sau chiar Gigi Becali să îl ajute cu bani, astfel încât să își poată plăti azilul.

„Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două”, a declarat bărbatul pentru click.ro.

Irinel Colmbeanu se confruntă cu grave probleme de sănătate

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă dificultățile financiare cu care se confruntă, Irinel Columbeanu are și grave probleme de sănătate. În decurs de aproximativ un an, el a suferit două accidente vasculare cerebrale, iar în acest context, are nevoie de îngrijire atentă și monitorizare permanentă.

Citește și: Câți bani a primit Irinel Columbeanu, în cont, de la fiica sa. Irina nu a rămas indiferentă, când a aflat că acesta a ajuns la azil

„Este ok, comunică, nu are probleme mintale. Urmează un tratament și trebuie monitorizat. Nu are voie să consume alcool, să fumeze. Dumnealui este pe o pojghiță de gheață acum, din punct de vedere al stării de sănătate”, a declarat patronul azilului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *