Din ce făcea bani Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, înainte să ajungă celebră. Puțini știu că a avut această meserie

Iată ce meserie a avut Livia înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Bordea.

Livia și Cătălin Bordea sunt zilele acestea subiectul unei mari contrverse amoroase. Cei doi au divorțat oficial în urmă cu două luni, iar recent tânăra a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se pasional cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare fostului ei soț la nuntă. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat Livia în trecut. Iată din ce făcea bani fosta soție a lui Cătălin Bordea, înainte să ajungă celebră.

Din ce făcea bani Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, înainte să ajungă celebră

Livia (33 de ani) s-a născut în localitatea Măcin din județul Tulcea. Înainte de a deveni doamna Bordea, tânăra se numea Livia Eftimie. Cei doi au format un cuplu timp de 11 ani. Relația lor a început în 2012, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit civil.

În august 2019, Livia și Cătălin Bordea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste. La eveniment au participat doar familiile celor doi și pretenii apropiați, aceștia dorindu-și să aibă parte de o petrecere cât mai intimă.

În prezent, fosta soție a comediantului este instructor de kangoo jumps, un sport pe care îl practică de mai multă vreme. Înainte de a devenit soția actorului, Livia locuia în Dubai și a lucrat ca stewardesă pentru o companie aeriană din Emiratele Arabe Unite.

Catalin Bordea si fosta lui sotie, Livia
Catalin Bordea si fosta lui sotie, Livia

Cum a primit Bordea vestea că fosta lui soție se iubește cu cel mai bun prieten al său

În urmă cu câteva zile, lumea showbiz-ului a luat foc, după ce Livia a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă lui Bordea.

Citește și: Vedeta care a încercat să-l cucerească pe Cătălin Bordea cu mesaje la 12 noaptea. Ce putea să-i scrie, motivul incredibil pentru care actorul nu a cedat tentației

Întrebat de jurnaliști ce părere are despre relația foste sale soții cu artistul, Cătălin Bordea a oferit un răspuns categoric.

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea, potrivit Spynews.

Spike, reacție ironică după apariția imaginilor

Cântărețul a avut și el o reacție publică, după ce în presă au apărut imaginile cu el și Livia sărutându-se.

”Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a fost declarația lui Spike acordată publicației cancan.

De cât timp se iubea Livia cu Spike, de fapt?

Surse apropiate celor doi susțin că relația dintre Livia și Spike s-ar fi înfiripat în urmă cu câteva luni. Mai mult, Cătălin Bordea ar fi știut despre sentimentele care îi leagă pe aceștia.

Citește și: Cine este și cum arată noua iubită a lui Cătălin Bordea. Seamănă izbitor cu fosta soție

„Relația dintre Livia și Spike durează de câteva luni, iar până acum au reușit să rămână discreți. Cătălin Bordea știa despre relația Liviei cu Spike.

Ea, oarecum, l-a înșelat pe Cătălin, dar și Cătălin, la rândul lui, și-a făcut o nouă relație… Bine, într-adevăr, nu cu o prietenă de-ale Liviei!”, au spus surse apropiate, potrivit playtech.ro.

De altfel, Cătălin Bordea a mărturisit că bănuia despre relația fostei soții cu cel mai bun prieten al său. El a scris un mesaj tranșant pe Instagram la scurt tip după ce imaginile cu cei doi au apărut în presă.

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli.

Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a scris Cătălin Bodea pe contul său de Instagram.

Până acum, singura care nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect a fost chiar Livia. Bruneta nu a oferit nicio reacție publică, deși atât fostul, cât și actualul partener nu s-au ferit să facă declarații.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
3 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *