Din ce familie provine Andra Măruță, de fapt. Tatăl artistei s-a întors la școală la 60 de ani. Ce meserie inedită au surorile ei

Iată din ce familie provine, de fapt, Andra Măruță!

Andra Măruță se numără, fără îndoială, printre cele mai cunoscute și îndrăgite soliste de la noi din țară. Fanii ei înfocați știu că vedeta mai are un frate care cântă, pe Săndel Mihai, însă puțini știu că ea mai are şi două surori mai mari, pe Diana şi Aura. Află cu ce se ocupă acestea, dar și alte detalii despre familia din care provine soția lui Cătălin Măruță!

Cum arată și cu ce se ocupă surorile Andrei Măruță

Andra Măruță are o reputație la noi în țară care îi face cinste. Este considerată una dintre cele mai bune voci din România, iar piesele ei ajung rapid în topuri.

Cei care o cunosc și o îndrăgesc pe artistă nu știu însă că în afară de un soț celebru, doi copii minunați, ambii cunoscuți din mediul online, dar și în afară de un frate care cochetează cu muzica, artista mai are o familie cu mult mai numeroasă.

Vedeta are două surori mai mari, pe Diana şi Aura, care preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Prima lucrează la un centru de bătrâni, iar cea de-a doua este angajată la un centru de înfrumusețare din Câmpia Turzii.

”M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume”, a scris, în urmă cu ceva timp, Andra Măruță pe blogul ei.

Tatăl Andrei Măruță a absolvit facultatea la 62 de ani

Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre familia Andrei Măruță este acela că tatăl ei, Alexandru Mihai, a absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret din București în anul 2019, când avea 62 de ani.

“Ultimii trei ani au fost chiar mai grei, însă mi-am propus să duc la bun sfârșit acest deziderat și sunt tare mândru”, a mărturisit, acum ceva timp, părintele celebrei cântărețe, potrivit Libertatea.

Citește și Andra, copleșită de reacțiile stârnite după ce Eva a apărut în filmul Tati Part-Time. Ce a spus despre criticile dure: ”A învățat un lucru important de la noi”!

Ce gen muzical cântă fratele Andrei Măruță

Așa cum spuneam și mai sus, Andra Măruță nu este singura artistă din familia ei. Fratele ei, Săndel Mihai, în vârstă de 47 de ani, este, de asemenea, pasionat de muzică.

El este interpret de muzică populară și a urcat de mai multe ori pe scenă alături de sora sa. Cel mai recent, cei doi frați au cântat împreună pe data de 1 decembrie 2023. Atunci, Andra Măruță a susținut un concert la Sala Polivalentă din Cluj.

Citește și Câștigătorul de la ”Românii au Talent” care refuză o colaborare cu Andra. Ce a putut să spună despre celebra artistă, detalii nebănuite din culise!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *