Din ce își câștigă Ramona Gabor banii în Dubai. Recunoaște că îi merge foarte bine: “Mi-am construit viața de adult”

Sora Monicăi a pus pe picioare o afacere profitabilă

Scris de: Daoud Andra

23 Jul. 2023

Din ce își câștigă Ramona Gabor banii în Dubai. Recunoaște că îi merge foarte bine: “Mi-am construit viața de adult”

Surorile Gabor au renunțat amândouă la viețile pe care le aveau în România și au emigrat, în urmă cu mai bine de un deceniu. În timp ce Monica locuiește în Statele Unite ale Americii, alături de fiica ei, Irina, și milionarul Mr. Pink, sora sa a ales să se stabilească în Emiratele Arabe Unite. Din ce câștigă Ramona Gabor banii în Dubai și ce spune despre afacerea pe care a pus-o pe picioare acolo.

Ce face Ramona Gabor în Dubai

Ramona Gabor a părăsit România în urmă cu mai bine de 12 ani și s-a stabilit în Dubai. Sora Monicăi și-a făcut o viață acolo și nu s-a mai gândit să revină în România. Recent, ea a declarat că și-a făcut un business acolo și că îi merge foarte bine. Ramona Gabor are o afacere cu parfumuri, care se vând în multe magazine din Orientul Mijlociu.

Citește și: Ramona Gabor a rupt tăcerea despre Irina Columbeanu. Surpriză cu ce se ocupă nepoata ei în SUA

”Viața în Dubai este foarte bună, prin urmare mi-am construit majoritatea vieții de adult acolo, un oraș care este foarte sigur. De curând mi-am deschis un business. Am o afacere cu parfumuri, e brandul meu. Sunt distribuite în mai multe magazine din Orientul Mijlociu. Personal, îmi doresc foarte mult să se dezvolte acest brand la nivel internațional, deși pe online în Europa merge foarte bine”, a povestit Ramona Gabor pentru wowbiz.ro.

Din ce își câștigă Ramona Gabor banii în Dubai. Recunoaște că îi merge foarte bine
Ramona Gabor a lansat un parfum care îi poartă numele

Ce spune Ramona Gabor despre viața personală

Sora Monicăi nu a ezitat să vorbească și despre viața sa personală. Dacă pe plan profesional este împlinită în Dubai, și în ceea ce privește dragostea îi merge bine. Ramona Gabor a spus, în același interviu, că are o relație de foarte mult timp, dar că preferă să își țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Citește și: Irina Columbeanu face mii de dolari la doar 15 ani. Pasiunea care a îmbogățit-o pe fiica Monicăi Gabor

”Am inima plină de iubire. Sunt cu cineva de foarte multă vreme, dar îmi place să păstrez această relație pentru mine și sufletul meu. Îmi place să fiu discretă, pentru că am trecut prin tot felul de lucruri când eram mai mică. Acum m-am mai maturizat și eu și știu că e bine să ții ce e aproape de sufletul tău să fie acolo, doar aproape de sufletul tău.”, a mai spus șatena.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *