Divorț Karmen Minune și Bogdan Călpescu, actul final. Bărbatul a publicat oficial dovada că nu mai sunt soț și soție

Divorț Karmen Minune și Bogdan Călpescu, actul final. Bărbatul a publicat oficial dovada că nu mai sunt soț și soție

După cinci ani de căsnicie, Karmen Simionescu, fiica celebrului cântăreț Adi Minune, și Bogdan Călpescu au ales să meargă pe drumuri separate. Deși vestea despărțirii nu a fost o surpriză totală pentru fanii celor doi, având în vedere că Karmen anunțase în urmă cu două luni intențiile lor de a divorța, semnarea oficială a actelor aduce încheierea definitivă a unei perioade importante din viața lor.

Karmen Simionescu și Bogdan Călpescu și-au spus „adio” oficial

Cu două luni în urmă, Karmen Simionescu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vorbit deschis despre despărțirea de Bogdan. Artista a ales să fie ea cea care face anunțul, explicând că decizia lor a fost una comună și că nu a existat un motiv de scandal sau conflict.

„Cu siguranță nu e momentul potrivit pentru o astfel de veste, dar prefer să fiu eu cea care vă anunță lucrul ăsta,” a scris Karmen. „De ceva timp eu și soțul meu am decis să mergem pe drumuri separate, am ajuns la concluzia că nu a fost să fie, sau că nu suntem făcuți unul pentru celălalt, suntem construiți total diferit.”

Declarația artistei a surprins prin tonul său matur și calm, subliniind că deși relația lor de cuplu s-a încheiat, respectul reciproc și dorința de a menține o legătură amiabilă pentru binele fiicei lor, Sofi, vor continua să existe.

„Suntem doi oameni care s-au iubit enorm și care se vor respecta pentru tot restul vieții și vor avea o relație cât se poate de normală pentru că există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi.”

Citește și: Ce spunea Karmen Minune despre momentul în care soțul ei a fost sărutat de o altă femeie, în club. Pasiunea era la cote maxime, în urmă cu doi ani

Divorțul, oficializat la notar și confirmat online

După ce au anunțat public intenția de a se separa, Karmen și Bogdan au evitat să discute în detaliu despre acest subiect, preferând să mențină discreția în privința vieții lor private. Divorțul a fost oficializat recent, fără scandal sau speculații în media, actele fiind semnate la notar. Bogdan Călpescu a fost cel care a confirmat public încheierea căsniciei, publicând dovada semnării actelor de divorț pe contul său de socializare.

Decizia de a face publică dovada divorțului a fost una curajoasă și a subliniat încă o dată că cei doi doresc să închidă acest capitol într-un mod cât mai civilizat și onest.

„Aș vrea ca toți cei care ne cunosc, dar și cei care nu ne cunosc să se abțină de la comentarii,” spunea Karmen în mesajul său inițial, sugerând că respectarea intimității lor este esențială în această perioadă.

Un cuplu care a trecut prin momente dificile: Terapia de cuplu și provocările tinereții

De-a lungul celor cinci ani de căsnicie, Karmen și Bogdan au avut parte de momente frumoase, dar și de provocări. Cuplul s-a căsătorit destul de tineri și, conform mărturisirilor lor, au trecut prin numeroase încercări pentru a face relația să funcționeze. Anul trecut, Karmen a dezvăluit într-un interviu pentru viva.ro că cei doi au urmat ședințe de terapie de cuplu, încercând să-și rezolve problemele și să-și regăsească echilibrul.

„Am fost la terapie de cuplu și am stat la povești, pentru că la noi s-a întâmplat totul pe repede înainte, amândoi eram destul de tineri și ne doream foarte mult să continuăm relația,” a povestit artista.

Aceasta a explicat că tranziția rapidă de la adolescenți la adulți responsabili a fost dificilă pentru amândoi. Karmen s-a confruntat cu depresia postnatală, o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional, iar Bogdan a trebuit să se adapteze rapid la rolul de tată și soț, o presiune considerabilă pentru un tânăr la început de drum.

„El le avea pe ale lui și presiunea de a întreține o familie – fiindcă a trecut foarte repede de la stadiul de puști la stadiul de tată și soț,” a adăugat Karmen, sugerând că diferențele lor de viziune și ritmurile diferite de maturizare au fost factori importanți în decizia de a se separa.

Sofi, legătura care îi va uni mereu

Unul dintre cele mai importante aspecte ale despărțirii lor este legătura pe care o vor menține de dragul fiicei lor, Sofi. Karmen și Bogdan au subliniat că vor face tot posibilul pentru ca micuța să nu fie afectată de despărțirea părinților săi și că vor continua să colaboreze pentru a-i oferi un mediu cât mai stabil și fericit.

„Există Sofi în viața noastră și nu e decât un motiv de bucurie faptul că există Sofi,” a spus Karmen în mesajul său.

Citește și: Divorț după divorț, în familia lui Adrian Minune! Adriana, fiica cea mică, trece prin momente triste, la doar 2 luni de la nuntă

Reacțiile publicului și ale fanilor: Susținere și empatie

Anunțul despărțirii dintre Karmen și Bogdan a generat reacții diverse în rândul fanilor și al publicului larg. Mulți au apreciat sinceritatea și maturitatea cu care cei doi au abordat subiectul, evitând scandalurile și speculațiile. Comentariile pe rețelele de socializare au fost în mare parte pozitive, fanii exprimându-și susținerea și empatia față de decizia lor.

Acum că actele de divorț au fost semnate, atât Karmen, cât și Bogdan se pregătesc să înceapă o nouă etapă în viața lor. Deși nu se știe încă ce planuri au pentru viitor, este clar că amândoi sunt determinați să își găsească fericirea și echilibrul personal.

Karmen, cunoscută pentru cariera sa muzicală și pentru aparițiile publice alături de tatăl său, Adi Minune, își va continua probabil proiectele artistice și se va dedica mai mult fiicei sale. De cealaltă parte, Bogdan își va relua viața de zi cu zi, încercând să-și regăsească propria direcție și echilibru.

Pentru mulți, povestea despărțirii dintre cei doi este un exemplu de cum doi oameni pot alege să se despartă într-un mod respectuos și civilizat, punând pe primul loc interesul copilului și bunul-simț. Într-o lume în care deseori despărțirile sunt însoțite de certuri și conflicte mediatice, Karmen și Bogdan au arătat că se poate și altfel.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *