Divorț neașteptat în showbiz! Vedeta care se desparte de soț după doar 2 ani și jumătate de mariaj

Află de mai jos despre cine este vorba!

Lumea mondenă de la noi din țară este zguduită de vestea unui divorț cu totul și cu totul neașteptat. Se pare că o vedetă a decis să pună punct mariajului său de doar doi ani și jumătate. Conform spuselor ei, căsnicia nu mai funcționa de foarte mult timp, așa că cel mai bine a fost ca ea să se încheie. Despre cine este vorba? Află din rândurile de mai jos!

O vedetă divorțează după doar doi ani și jumătate de mariaj

Ioana Popescu, cunoscută în lumea mondenă drept ”devoratoarea de fotbaliști”, traversează o perioadă dificilă în viața personală.

După doar doi ani și jumătate de mariaj cu Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară, bruneta a decis să pună punct relației lor tumultuoase. În anul 2022, cei doi păreau să fi găsit formula perfectă a fericirii conjugale, însă realitatea a demonstrat contrariul.

Căsnicia brunetei a fost presărată cu multe certuri și împăcări

Relația Ioanei Popescu cu Ion Lőrinczi a fost marcată de multiple despărțiri și împăcări, ceea ce a dus la o instabilitate constantă. Bruneta și-a găsit inițial liniștea alături de acest bărbat, dar, treptat, problemele au început să apară.

Într-un interviu recent acordat publicației Spynews.ro, fosta asistentă TV a dezvăluit detalii despre decizia de a divorța și dificultățile întâmpinate pe parcursul căsniciei.

”Da, este adevărat, am divorțat. Nu am vorbit despre asta, deoarece aveam un dubiu, m-am gândit că poate mai există o șansă. Acum, s-a terminat, este închisă povestea, divorțul a fost însă amiabil.

El de un an de zile nu mai avea nici job. Eu nu am spus nimănui prin ce greutăți am trecut… Fosta soție îi va vinde casa în care el locuiește, va trebui să își găsească în altă parte. De aceea, practic nu am locuit niciodată împreună. El depindea de acea femeie, mama unuia dintre fii lui,” a declarat Ioana Popescu.

”L-am prins vorbind cu altcineva”

Un alt motiv care a contribuit la decizia brunetei de a încheia mariajul a fost infidelitatea soțului său. Ioana Popescu a povestit că l-a surprins pe Ion Lőrinczi comunicând cu alte femei și chiar trimițând bani acestora, în timp ce ea se confrunta cu dificultăți financiare.

”L-am prins vorbind cu altcineva, am primit mesaje. În afară de faptul că vorbea cu respectiva, i-a mai trimis și bani, iar eu aveam datorii la întreținere… De ce să trimiți bani altei femei?! Divorțul a avut loc în urmă cu câteva luni, la notariat,” a mai adăugat fosta asistentă TV.

Citește și Vedeta din România care a mai dat o șansă iubirii, la 11 ani de la divorț. Ea este muza versurilor lui: “Îmi plac foarte mult”!

Drama prin care a trecut Ioana Popescu

În urmă cu un an de zile, Ioana Popescu a mai trecut printr-un moment dificil. Atunci, ea și-a pierdut mama și a decis să-i mai ofere lui Ion Lőrinczi  o șansă, însă relația nu a mai funcționat. Recent, și pisica ei, care era o legătură sentimentală cu mama sa, a murit, adăugând și mai multă tristețe în viața vedetei.

”Noi eram despărțiți, în urmă cu un an, atunci când mama mea a plecat dintre noi și am hotărât să îi mai dau o șansă. În urmă cu două zile mi-a decedat și pisica, el a avut grijă de ea până în ultimul moment.

Toate s-au întâmplat o dată. El era foarte atașat de pisica mea, și ea de el. Aceasta locuia la el, i-am cerut-o înapoi la divorț, însă am văzut că îi era bine la el…

Era bolnavă, anul trecut mi s-a spus să o eutanasiez, m-am opus și iată că a mai trăit un an. Era singura ființă rămasă de la mama mea, singurul lucru care mă mai lega de ea,” a precizat bruneta.

Citește și Cum se înțelege Oana Radu cu fostul soț, la jumătate de an de la divorț: ”Îmi pare rău să spun”. Vedeta a fost mai sinceră ca oricând!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *