Gojira a acceptat o nouă provocare în viața profesională. Cunoscutul DJ a decis să se implice într-un nou serial, difuzat la Kanal D, “Strada Speranței”. El ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre acest proiect și ne-a oferit detalii despre podcast-ul pe care îl realizează, explicând că nu vede acest domeniu ca fiind rival emisiunilor de televiziune.
Cunoscutul DJ s-a întors pe scenă și se ocupă în continuare de podcast-ul său, în timp ce în viața sa profesională a intrat un nou proiect, anume “Strada Speranței”. El ne-a povestit ce a învățat de la personajul său, făcând, în același timp, dezvăluiri despre ceea ce nu se vede în fața camerelor.
Bună! Te găsim într-o nouă etapă, mai exact la „Strada Speranței”. Cum a început drumul tău către acest proiect, mai exact?
Gojira: Totul a început cu un telefon de la Toni Grecu care mi-a spus că avem un serial de făcut pentru Kanal D. Totul a decurs foarte simplu și natural. Noi am avut un pilot făcut, acum câțiva ani, structura s-a schimbat un pic și îmi place foarte mult ce a ieșit în acest moment.
Totuși, tu faci muzică, ba chiar te ocupi și de un podcast cunoscut. Ai pus celelalte proiecte pe pauză de când ai început să lucrezi la „Strada Speranței” sau îți găsești timp pentru toate.
Gojira: Sunt un maestru al multi-taskingului, nu am intrat în pauză cu nimic. Podcast-urile au mers înainte fără nicio problemă și acum, de când nu mai sunt restricții impuse de pandemie, m-am întors pe scenă. În fiecare weekend fac ce am făcut toată viața și ceea ce îmi doresc cel mai mult, sunt DJ.
Ce te învață personajul tău din „Strada Speranței”?
Gojira: Să nu dau sfaturi nimănui, nici măcar sfaturi bune.
Ce reprezintă, mai exact, „Strada Speranței” pentru tine?”
Gojira: Este un proiect de televiziune făcut cu Toni Grecu, unul dintre puținii oameni care au avut încredere în mine pe această zonă, să apar pe sticla. Sper să fie unul dintre multele proiecte pe care o să le mai facem împreună. Și sper ca publicul să primească acest serial de comedie de familie în casele lor în fiecare zi de sâmbătă.
Cum te înțelegi cu toți cei care fac parte din acest proiect? Ce nu se observă în fața camerelor?
Gojira: Extraordinar, Toni Grecu are talentul de a alege oameni care au chimie între ei. Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea de pe set, chiar și cu cei pe care nu îi cunoșteam înainte. Chiar am o afinitate pentru Șerban Gomoi pe care nu îl știam și care a debutat și el acum pe TV. Este actorul care îl interpretează pe Puiu, boschetarul cu inima de aur și trei creiere de pe „Strada Speranței„. Chimia pe care o am cu colegii mei se simte, de altfel, și în fața camerei. Ce nu se vede în fața camerelor este oboseala.
Ținând cont că am menționat podcastul, cum a luat acest proiect naștere?
Gojira: În urma plictiselii extreme din perioada pandemiei, în urma faptului că eu „consumam” genul ăsta de produs. Era ceva ce îmi doream să fac, dar a durat ceva de la stadiul de idee la produs. Am vrut să fiu foarte atent la direcția editorială, la cum arată, la cum sună, la tipul de abordare și la tipul de invitați.
Consideri că ne îndreptăm către o eră în care se vor consuma mai mult podcast-urile? Acestea o să fie cumva „rivale” cu emisiunile de televiziune?
Gojira: Cred că poate coexistă fără probleme cu televiziunea. Nu mi se pare că se anulează una pe cealaltă, dimpotrivă, cred că se potențează reciproc.