Doliu pentru Ioana Dichiseanu. Vestea tristă tocmai a fost dată: “L-am pierdut”

Ce membru important al familiei s-a stins, chiar în prag de Sărbători.
Doliu pentru Ioana Dichiseanu. Vestea tristă tocmai a fost dată: “L-am pierdut”

Ioana Dichiseanu a avut parte de un final de an cu multă durere în suflet. Fiica regretatului Ion Dichiseanu este în doliu, după ce a pierdut un membru important din familia sa. Vestea a fost dată chiar de tânără pe rețelele de socializare.

Doliu pentru Ioana Dichiseanu. Ce membru important al familiei a pierdut

Ioana Dichiseanu este în doliu, după ce un important membru al familiei sale a murit, chiar înainte de Sărbători. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a dezvăluit că în data de 23 decembrie 2023, nașul ei de botez s-a stins din viață.

Fiica regratatului actor Ion Dichiseanu i-a transmis acestuia câteva cuvinte emoționante. Ioana a ținut să îi mulțumească celui care a ținut-o în brațe ”în fața lui Dumnezeu”.

„În anul care tocmai s-a încheiat, pe data de 22 decembrie, l-am pierdut și pe cel care m-a ținut în brațe în fața lui Dumnezeu, cel care mi-a fost naș… Să fii în lumină! Îți mulțumesc pentru tot!”, a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Doliu pentru Ioana Dichiseanu. Nasul ei de botez a murit chiar in prag de sarbatori
Doliu pentru Ioana Dichiseanu. Nasul ei de botez a murit chiar in prag de sarbatori

Ioana Dichiseanu, secretul unei căsnicii fericite

Ioana Dichiseanu formează un cuplu de mai bine de un deceniu cu fostul prezentator Adrian Artene. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Anastasia, în vârstă de 6 ani.

Cântăreața și jurnalistul sunt discreti cu viața lor personală, dar Ioana Dichiseanu a dezvăluit de curând care este secretul unei căsnicii fericite.

Fiica lui Ion Dichiseanu se simte norocoasă că îl are alături pe Adrian Artene, care o susține la orice pas.

”E o întrebare foarte bună, pe care nimeni nu mi-a mai pus-o. S-a schimbat viața noastră de cuplu, în bine. Până să vină Anastasia, noi eram legați și uniți, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Nu era neapărat un teren sensibil, dar fiind și două firi asemănătoare pe alocuri, cu anumite diferențe în temperament, pentru că Adi este cel mai vulcanic, cel care erupe și se enervează mai repede, eu sunt temperamentală până la un anumit punct, sunt picătura chinezească. Aștept, aștept și la un moment dat răbufnesc. Ne mai ciondăneam, aveam discuții. În momentul în care am rămas însărcinată, ca să nu spun că în clipa în care a venit fizic și am ținut-o în brațe, ne-am schimbat amândoi la 180 de grade.”, declara anul trecut într-un interviu Ioana Dichiseanu, potrivit Spectacola.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *