Doliu uriaș în Familia Regală Britanică. A murit fulgerător în propria locuință: “Un mare șoc”

Veste tristă pentru admiratorii Familiei Regale Britanice!

Este doliu uriaș în Familia Regală Britanică, după ce s-a stins din viață un membru. Acesta avea doar 45 de ani și a fost găsit fără suflare în propria locuință. Momentan, nu se cunosc cauzele decesului. Iată despre cine este vorba și ce se arată în comunicatul transmis de Palatul Buckingham!

A murit un membru al Familiei Regale Britanice

Finanțatorul britanic Thomas Kingston, nimeni altul decât soțul lui Lady Gabrielle Kingston, a murit la vârsta de 45 de ani, potrivit unui comunicat al Palatului Buckingham. Lady Gabriella Windsor este strănepoata regelui George al VI-lea și verișoara de gradul doi a lui Charles al III-lea.

”Cu cea mai mare durere anunțăm moartea lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate”, se arată într-o declarația emisă în numele  lui Lady Gabriella, al părinților lui Thomas, Jill și Martin Kingston, și al surorilor sale, Joanna Connolly și Emma Murray, potrivit People.

”Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce plângem moartea sa.”

Citește și Tratamentul inovator pe care îl va urma regele Charles. Boala monarhului a fost descoperită în stadiu incipient!

Ce mesaj a transmis Palatul Buckingham

De asemenea, Palatul Buckingham a emis o declarație prin care transmite condoleanțe Regelui Charles și Camillei: ”Regele și Regina au fost informați de moartea lui Thomas și sunt alături de prințul și prințesa Michael de Kent și de toți cei l-au cunoscut, deplângând pierderea unui îndrăgit membru al familiei.

În special, Maiestățile sale le trimite gânduri bune și se roagă pentru Gabriella și toată familia Kingston.” Kingston a fost cunoscut pentru prima dată în cercurile regale ca iubit al Pippei Matthews, sora mai mică a lui Kate Middleton. Însă, cei doi și-au încheiat relația în 2011.

Thomas Kingston s-a logodit cu Lady Gabriella Windsor, a 51-a în linia de succesiune la tron, în luna septembrie a anului 2018. Ei și-au unit destinele la 18 mai 2019 la Capela St George.

Citește și Cum a apărut regele Charles, alături de soția sa, la slujba de duminică, după aflarea bolii. Toți au remarcat acest detaliu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Roxana Mînzatu, femeia care a obținut postul de vicepreședinte al Comisiei Europene
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *