Drama care a marcat-o pe Mihaela Rădulescu: „Nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi”. Puțini știu ce mare suferință ascunde

Atunci a tras mai multe concluzii cu privire la viață

Mihaela Rădulescu a lăsat întotdeauna la vedere doar partea puternică a sa. Vedeta a trecut prin multe situații dificile și le-a făcut față cu brio. A vorbit acum însă despre drama care a marcat-o și care o face să plângă și acum.

Când a suferit Mihaela Rădulescu cel mai mult. „Nimic altceva n-a fost mai dureros”

Mihaela Rădulescu mărturisește că a suferit foarte mult atunci când și-a pierdut tatăl. Vedeta plânge și acum când vorbește despre tatăl său. Și-a dat seama atunci că faima, banii și succesul profesional sunt egale cu zero în fața morții. De asemenea, a tras concluzia că viața e făcută să fie trăită la maxim, după bunul plac.

„Am avut câteva, iar primul pe listă a fost pierderea tatălui meu grozav. Un cancer nedrept și nemilos l-a luat prea devreme și nici azi nu pot să mă gândesc la el fără lacrimi în ochi. Nimic altceva n-a fost mai dureros, în nicio altă situație nu m-am simțit mai neputincioasă, cu faima, banii sau succesul profesional la un loc, cum spui tu. Egale cu zero în fața morții. De aceea, zic, viața e făcută să o trăim la maxim, după cum ne place, după cum ne strigă inima, nu restul lumii”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Ce sacrificii a făcut Mihaela Rădulescu în rolul de mamă. „Am fost acolo pentru el”

Mihaela Rădulescu a fost în permanență alături de fiul său. Vedeta susține că a renunțat la ea sau la proiecte profesionale dacă trebuia să fie alături de Ayan la vreo serbare sau vreo competiție sportivă. În prezent, Ayan are 19 ani. Studiază în America, acolo unde a fost acceptat la două universități. S-a mutat la New York acolo unde mama sa îl vizitează atunci când are ocazia.

„Am iubit fiecare zi și noapte de mamă din viața asta, nimic nu m-a preocupat mai serios și nimeni n-a avut toată atenția și iubirea mea ca Ayan. Am renunțat la mine, adesea, la proiecte profesionale, dacă serbarea de la școală sau vreo competiție sportivă de-a lui era în program. Am fost ACOLO pentru el, all the way. Și cred că se vede, simt în relația noastră, în felul în care a devenit aproape un adult, gata să-și înceapă viața pe cont propriu”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Citește și – Cum făcea rost Mihaela Rădulescu de bani în perioada comunismului. Puține femei ar fi avut curaj să practice această meserie: “Nu aveam acte pentru așa ceva”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *