Drama neștiută a lui Dorian Popa. Cine este tatăl artistului, de fapt

Secretele familiei lui Dorian Popa
Drama neștiută a lui Dorian Popa. Cine este tatăl artistului, de fapt

Dorian Popa este mereu o prezență fresh și zâmbitoare, oriunde l-am vedea. Însă, în spatele glumelor se află o dramă despre care nu știe multă lume. Vedeta și-a pierdut tatăl, părinte cu care nu a avut deloc o relație bună în timpul vieții. Cu mama sa, însă, totul decurge diferit.

Dorian Popa a rupt orice legătură cu tatăl său, înainte să moară

Artistul a vorbit în cadrul unui podcast despre părțile vieții lui ascunse de ochii lumii. El a povestit despre familia lui și despre divorțul părinților săi, care a avut loc atunci când avea doar 16 ani. De atunci, Dorian nu și-a putut ierta tatăl și nici la înmormântarea bărbatului nu a mers, ba chiar a mărturisit că nu regretă câtuși de puțin acest lucru.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert (…) Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa.

Tatăl vedetei chiar l-a mituit pe acesta o mașină, condiția fiind să rupă orice legătură cu mama sa, dar Dorian l-a refuzat.

„El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a mai explicat vloggerul.

Cu cea care i-a dat viață, însă, Dorian are o relație specială, la care mulți râvnesc. O consideră o adevărată eroină, fiind cea care a preluat și rolul de tată în creșterea lui Dorian.

„De la mama am învățat în primul rând rezistența la rău și zâmbetul pe buze, indiferent de cât de grea este viața. Sunt două dintre coordonatele care m-au ajutat foarte mult. Ea a avut o viață chinuită, dar a zâmbit și a fost mereu sociabilă. Și-a dorit mereu fericirea, chiar dacă această stare a cam fugit de mama”, mărturisea Dorian Popa în urmă cu ceva vreme.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *