Durere imensă pentru Aurel Pădureanu la un an de la decesul Corneliei Catanga: „Dintre toate cântărețele, una nu a dat vreun telefon să zică: ”Mitică, îmi pare rău!” EXCLUSIV

Solistul își va însoți fiul în America: ”Ce să fac aici, să mor de foame?”
Durere imensă pentru Aurel Pădureanu la un an de la decesul Corneliei Catanga: „Dintre toate cântărețele, una nu a dat vreun telefon să zică: ”Mitică, îmi pare rău!” EXCLUSIV

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga au trăit o poveste de iubire ca în filme. Decesul cântăreței de muzică lăutărească l-a lăsat pe interpret cu multă durere în suflet. Bărbatul îndoliat ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Acesta ne-a spus, cu tristețe, că nu a fost sunat de nicio solistă care a cunoscut-o pe regretata artistă, pentru a-i mai alina suferința.

Aurel Pădureanu: „Nu te sună nimeni”

Cornelia Catanga a fost înmormântată anul trecut conform protocolului Covid-19, însă Aurel Pădureanu îi va construi un loc de veci așa cum se cuvinte. Mai așteaptă doar ca marmura să fie livrată pentru a face o lucrare definitivă.

„Aștept să vină marmura, încă nu a sosit, trebuie să apară săptămâna aceasta. Trebuie să trimit lucrarea la cimitir. Am plătit tot, aștept doar să fac lucrarea definitivă. O să fie frumos așa cum am putut, la micile mele posibilități, alții au zeci de mii de euro. Am făcut cum am putut”.

„Probabil că dispariția ei i-a bucurat”

Deși a fost ajutat de câțiva oameni care își doresc ca numele să nu le fie dezvăluit, Aurel Pădureanu a mărturisit că mulți l-au abandonat după moartea artistei. Interpretul susține că prietenii Corneliei Catanga, inclusiv numeroase artiste, nu l-au sunat pentru a-i aduce puțină mângâiere sufletească.

„Nu a mai fost nimeni (n.r. alături de el după moartea Corneliei Catanga). Nu te sună nimeni. Au fost câțiva oameni care m-au iubit enorm și m-au ajutat, dar nu își doresc să le pomenesc numele. Restul, dintre prietenii care au mâncat o pâine cu Cornelia, și nici toate solistele nu m-au sunat. Un telefon nu am primit de la nimeni. Probabil că dispariția ei i-a bucurat”.

Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și taraful

Ar vrea să organizeze un spectacol la Sala Palatului, în memoria Corneliei Catanga

Legat de afirmația făcută mai sus, cu privire la faptul că a susținut că anumiți oameni s-ar fi bucurat după dispariția îndrăgitei cântărețe, Aurel Pădureanu ne-a mai mărturisit.

„Noi eram trei artiști cu trei stiluri total diferite. Cornelia era o mare artistă în muzica lăutărească și Alexandru este unul dintre cei mai mari pianiști de jazz din România. Au făcut toți spectacole mari la Sala Palatului, noi nu am avut voie să facem acolo. Eu nu știu la cine ar trebui să mă duc sau la cine să mă adresez pentru a face un memorial pentru Cornelia Catanga la Sala Palatului. Sunt convins că sala s-ar umple”.

„Mă doare sufletul”

Aurel Pădureanu are o mare durere în suflet. Acesta este supărat pe modul în care au fost coordonate înmormântările în timpul pandemiei. De asemenea, el susține că mulți dintre cei mai mari artiști au fost dați uitării.

„Nu se poate așa ceva, mă doare sufletul. Nu te ajută nimeni în țara aceasta. Sunt vinovați cei care au coordonat pandemia, oamenii au murit și au fost băgați în saci. Ei ar trebui să facă un memorial pentru toți cei care au fost înmormântați. Cei mai mari artiști sunt uitați. De curând a mai murit un mare violonist, George Vișan. Au murit oameni care au absolvit Conservatorul, nimeni nu pomenește de ei”.

„Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea”

Cunoscutul interpret este dezamăgit de faptul că nu a fost sunat de cântărețele care au cunoscut-o pe regretata Cornelia Catanga.

„La ora actuală se ascultă manele și muzica lăutărească veche. Dacă trăia Cornelia, era în prim-plan. Ea cânta muzica lăutărească veche. S-au bucurat toate, așa au putut să cânte în locul ei. Dintre toate cântărețele care au cunoscut-o pe Cornelia, una nu a dat vreun telefon. Nimic. Nici nu vreau să aud de ele. Niciuna nu a fost mai frumoasă ca soția mea, pot să își schimbe fața, nasul, buzele, niciodată nu o să fie mai frumoase decât Cornelia. Nu dau nume, dar am fost, atât eu, cât și Cornelia, la înmormântarea soțului unei cântărețe de muzică lăutărească. Ea nu a venit să îmi dea un telefon, să spună: „Mitică, îmi pare rău!”.

Se pregătește să plece în America: ”Nu poate să plece băiatul fără mine!”

Aurel Pădureanu o să plece în America, alături de fiul său, care se pregătește să se căsătorească cu aleasa inimii lui. Cei doi au o relație extrem de apropiată, astfel că Alexandru Pădureanu nu se gândește să își lase tatăl singur în România.

„O să plece în America în vara aceasta. Trebuie să se căsătorească cu fata acolo. Cred că o să mă duc și eu, dacă stau aici, ce să fac? Să mor de foame? Nu te bagă nimeni în seamă. Sunt obligat să plec, nu poate să plece băiatul fără mine. Mi-a spus: „Ce să fac tată, să te las aici singur?”.

Despre povestea de dragoste cu Cornelia Catanga: „Ne-am potrivit, a fost o iubire la prima vedere”

Recent, Aurel Pădureanu a distribuit, pe conturile sociale, două fotografii în care apare alături de marea lui dragoste, Cornelia Catanga. Acesta ne-a povestit că îndrăgita cântăreață era de o frumusețe răpitoare atunci când a cunoscut-o. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere.

„În poze eram la Tel Aviv, în una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele. În cealaltă poză, în care apar doar eu cu ea, eram la Sinaia, după un an sau doi după ce ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut în ’90, la Tel Aviv, am plecat într-un turneu cu ea.

Era Cornelia de o frumusețe răpitoare. Eu aveam 42 de ani. Ne-am potrivit, a fost o iubire la prima vedere. Ea a iubit enorm genul muzical pe care îl abordam eu, era o fire sensibilă. Cornelia nu îndrăgea doar muzica lăutărească, îi plăcea să cocheteze și cu alt gen, dar nu a vrut să se bage la toate genurile. Ea a rămas la genul ei, pe care l-a făcut la superlativ. O să rămână regina muzicii lăutărești. Trebuie specificat și faptul că ea cânta cu acordeonul într-un mod excepțional, ca bărbații, nicio cântăreață nu cântă cu instrumentul”.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga

”Am o vârstă, nu există mâine, există doar azi”

Chiar dacă o să plece alături de fiul său în America, Aurel Pădureanu nu se vede stabilit acolo. Își dorește să se întoarcă în România, după ce Alex își va face o carieră muzicală.

„O să văd ce o să fac. Nu o să rămân definitiv în America. O să mă duc cu el și o să stau până se pune pe picioare, apoi o să mă întorc. Nu am cum să stau acolo, mă întorc în țară. Am o vârstă, nu există mâine, există doar azi. Nu se știe ce se poate întâmpla”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *