Echinocțiu de toamnă 2022. Când are loc și ce efecte resimt zodiile. Numeroase răsturnări de situație

Scris de: Dana Cazacu

02 Sep. 2022

Echinocțiu de toamnă 2022. Când are loc și ce efecte resimt zodiile. Numeroase răsturnări de situație

Echinocțiu de toamnă 2022. În caz că nu știați deja acest lucru, echinocțiul are loc de două ori pe parcursul unui an. Primul este echinocțiul de primăvară, iar cel de-al doilea este echinocțiul de toamnă. Acesta din urmă marchează începutul toamnei astronomice. Când începe toamna astronomică și ce efecte resimt zodiile, vă spunem noi în continuare.

Când are loc echinocțiul de toamnă 2022

De menționat este faptul că, echinocțiul de toamnă nu are loc mereu la aceeași dată. Asta deoarece anul calendaristic nu este egal cu cel tropic. Calendarul gregorian a fost introdus în anul 1582, iar de atunci echinocțiul de toamnă a avut loc în zilele de 21, 22, 23 sau 24 septembrie Totuși de cele mai multe ori s-a produs în zilele de 22 și 23 septembrie.

Echinocțiul de primăvară este cel din martie în emisfera nordică, iar echinocțiul din luna septembrie îl descrie pe cel din emisfera sudică. La echinocțiu, ziua este egală cu noaptea în orice loc de pe Pământ. În acest an, echinocțiul de toamnă va avea loc vineri, 23 septembrie.

Echinocțiu de toamnă 2022 – Ce efecte resimt zodiile

Se pare că acest astronomic îi influențează foarte mult pe nativii zodiacului. Mihai Voropchievici a explicat ce efecte are echinocțiul de toamnă asupra celor 12 zodii. Haideți să vedem ce spune cunoscutul numerolog din acest punct de vedere.

Berbec

Conform specialistului, nativii din Berbec sunt pregătiți să ia lucrurile așa cum sunt și primesc mai multă lumină în suflet. În schimb, ei trebuie să își înfrunte acum propriile nerealizări.

Taur

Ce efecte are echinocțiul de toamnă asupra Taurilor? Ei bine, nativii acestei zodii vor simți o relaxare financiară și se vor elibera de „povara de acumulare”, spune numerologul. Este momentul oportun pentru a aduce liniștea în viața lor și pentru a se împăca cu ei înșiși.

Horoscop Echinocțiu de toamnă 2022 – Gemeni

Gemenii reușesc să iasă în evidență, însă puțin mai estompat. La capitolul meticulozitate stau bine și bibilesc orice le ajunge pe mână, iar asta datorită echinocțiului de toamnă. Se poate spune că măsoară de zece ori ața până să o taie în două, însă le crește ingeniozitatea, spune Mihai Voropchievici, potrivit noutati.info.

Rac

Echinocțiul de toamnă 2022 îi ajută pe cei din zodia Rac să înflorească. Nemulțumirile lor vor dispărea, iar astfel Racii se vor mai gândi și la ei. Sunt conștienți că este o perioadă de schimbare și că fluxul vieții trebuie să fie la cote înalte. Pe de altă parte, Racii simt nevoia de multă iubire.

Leu

Nici măcar echinocțiul de toamnă nu îi poate tempera pe Lei. Acești nativi intră sub semnul neprevăzutului, iar astfel ar putea avea parte de o serie de răsturnări de situație. Totodată, cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea avea parte de multe întâlniri.

Echinocțiu de toamnă 2022 – Horoscop Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară vor fi recompensate din plin pentru toate strădaniile lor. În plus, Fecioarele au parte de un fel de „fertilizare a dorințelor”, mai spune numerologul.

Echinocțiu de toamnă 2022
Echinocțiu de toamnă 2022. Când are loc și ce efecte resimt zodiile

Balanță

Urmează o perioadă plină de entuziasm pentru Balanțe. Există posibilitatea să primească o ofertă de colaborare și au mai multe planuri.

Scorpion

Nativii din Scorpion tind să treacă repede peste tot ce li se întâmplă în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, se pare că nu analizează foarte atent lucrurile și sunt cam lenți în reacții. Potrivit lui Mihai Voropchievici, Scorpionii ar trebui să facă un pas în spate și să se uite mai atent la ce au de gând să facă.

Echinocțiu de toamnă 2022 – Ce efecte resimte Săgetătorul

Pentru Săgetători, echinocțiul de toamnă vine cu fel și fel de aventuri. Ba chiar mai mult de atât, acești nativi ar putea avea parte de proiecte bănoase. Totuși, fenomenul astronomic ar putea să le tulbure puțin liniștea interioară.

Capricorn

Echinocțiul din 23 septembrie vine cu o lecție cu totul și cu totul specială pentru nativii din Capricorn. Mai exact, ei trebuie să învețe să nu renunțe.

Vărsător

Pe cei născuți sub acest semn zodiacal, echinocțiul de toamnă 20222 îi pregătește pentru meditații și relaxare. Vărsătorii au parte de o reechilibrare interioară și de analiză, conform spuselor numerologului.

Pești

Sănătatea celor din jur îi va bucura nespus pe Pești. Ei au parte de sentimente profunde de iubire și recunoștință și le va fi mai ușor să vindece rănile trecutului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *