Echipa care a părăsit America Express 2023, miercuri – 1 martie. Irina Fodor a dat vestea: „Pentru mine este o surpriză la fel ca și pentru voi”

Aventura pe Drumul Aurului s-a încheiat pentru una dintre echipe

Scris de: Daoud Andra

02 Mar. 2023

Echipa care a părăsit America Express 2023, miercuri – 1 martie. Irina Fodor a dat vestea: „Pentru mine este o surpriză la fel ca și pentru voi”

Ediția de miercuri a emisiunii America Express s-a încheiat cu o eliminare. La finalul cursei pentru ultima șansă, vulturul a fost roșu, iar echipa care a terminat ultima misiunile și-a încheiat aventura pe Drumul Aurului. Care este echipa care a părăsit America Express în ediția de miercuri, 1 martie.

Aceasta este echipa care a părăsit America Express în ediția din 1 martie

Miercuri, 1 martie, emisiunea America Express s-a încheiat cu o eliminare. La finalul cursei pentru ultima șansă, vulturul a fost roșu, așa că echipa care a ajuns ultima la Irina a fost nevoită să plece acasă. A fost o cursă epuizantă, plină de provocări și de oboseală. Echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă au fost: Andre, Bie și Mikey Adam și, respectiv, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Jean Gavril, concurent la America Express. Cei doi sunt împreună din liceu

Pentru Bie și Mikey a fost ultima zi în competiția America Express, iar misiunile pe care le-au avut de îndeplinit le-au epuizat. Deși au izbucnit de mai multe ori pe parcursul probelor, din cauza oboselii și a stresului, cele două nu s-au dat bătute și au dus la bun sfârșit toate probele. Din păcate, au ajuns ultimele la Irina, iar vulturul a fost roșu, așa că cele două și-au încheiat aventura pe Drumul Aurului.

„Pentru mine este o surpriză la fel ca și pentru voi. Are legătură cu faptul că înaintăm pe Drumul Aurului”, a spus Irina Fodor, în momentul în care a scos totemul din cutie.

Echipa care a părăsit America Express, miercuri -1 martie
Echipa care a părăsit America Express, miercuri -1 martie

Cum au reacționat cele două când au aflat că sunt eliminate

Vestea plecării din competiție le-a întristat pe cele două, dar și pe ceilalți concurenți. S-a lăsat cu lacrimi, însă Bie Adam a ținut să pună accentul pe momentele frumoase din competiție, spunând că a fost cea mai intensă aventură din viața ei și că a apropiat-o și mai mult de mama sa.

Citește și: Cum a reacționat Puya, când soția lui s-a sărutat cu unul dintre concurenții America Express. Artistul nu s-a putut abține, momentul incredibil

„Acum să nu facem o înmormântare din asta. Vreau să vă zic că asta a fost cea mai tare experiență din viața mea de până acum. Deși fac vlog de 10 ani, am făcut toate tâmpeniile care se puteau face în România și în afară, nu se compară cu experiența asta. Am dat tot ce e mai bun, mă bucur că am trăit experiența asta cu mama. Nu exista echipă mai tare pe care să o am, mă bucur că i-am oferit această experiență și sigur o vom reține toată viața. Nepoții și strănepoții o să afle ce s-a întâmplat aici.”, a spus Bie Adam.

La rândul ei, mama lui Bie Adam a spus că nu și-ar fi imaginat că va face față unor provocări atât de mari precum cele pe care le-a întâlnit pe Drumul Aurului.

Citește și: Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani: “Aveam multe episoade în care plângeam”. Ce probleme a întâmpinat VIDEO EXCLUSIV

„Este o cursă nebună în care eu nu aș fi crezut niciodată că o să ajung sau că o să fac față. Credeam că pot să fac orice, dar mi-ați transmis acest virus și am devenit de neoprit. Treceam peste orice. Nu mă interesa nici că Bie se plânge din orice.”, a spus Mikey, cu ochii în lacrimi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *