Eclipsa de Soare din 25 octombrie 2022. Zodiile care vor fi puternic influențate

Cum va influența eclipsa de soare zodiile.
Eclipsa de Soare din 25 octombrie 2022. Zodiile care vor fi puternic influențate

Jumătatea toamnei aduce un eveniment astronomic foarte important. Pe data de 25 octombrie, va avea loc Eclipsa de Soare, care avea un impact major asupra noastră. Mai mult decât atât, anumite semne zodiacale vor fi puternic influențate.

Eclipsa de Soare din 25 octombrie 2022

În astrologie, eclipsele sunt mult mai mult decât un fenomen ceresc fascinant și misterios. Aceste întreruperi ale programului nostru obișnuit sunt întotdeauna un semnal că schimbarea este pe cale să aibă loc. O eclipsă de soare se desfășoară întotdeauna în locul unei luni noi, în timp ce o eclipsă de lună are loc întotdeauna în locul unei luni pline. Aceste erori în ciclul nostru lunar tipic de 28 de zile sunt un semn că nimic nu este în controlul nostru și tot ce putem face este să lăsăm lucrurile să se descurce de la sine.

Zodiile care vor fi infleuențate

Taur

Înveți atât de multe despre cum arată un parteneriat sănătos. Și pentru că această eclipsă de soare are loc în Scorpion, s-ar putea să îți readucă în atenție oamenii care contează. O schimbare majoră culminează într-o relație? Vrei să te eliberezi de un angajament pe care l-ai luat față de cineva? În timp ce această eclipsă de soare poate indica faptul că ești gata să rupi legăturile cu cineva, ar putea însemna și că o relație evoluează în ceva diferit. Poate fi ceva mai puternic și mai critic. Oricum ar fi, această eclipsă de soare va influența soarta unei relații, fie că este vorba de ceva personal sau profesional. Dacă cineva vrea să fie în viața ta, va fi!

Leu

Te pregătești să îmbrățișezi o schimbare profund personală în timpul acestei eclipse de soare. Având loc în cea de-a patra casă a familiei, această eclipsă de soare poate fi prevestitorul unei schimbări în viața personală. S-ar putea să fii gata să te muți într-un loc nou, să primești un nou membru al familiei sau pur și simplu să îți redecorezi spațiul de locuit. Ar putea chiar să indice că ești pregătită să părăsești orașul natal, pentru o oportunitate interesantă! Cu toate acestea, eclipsa va aduce și un rspuns afirmativ foarte important, așteptat de mai multă vreme.

Scorpion

În ciuda naturii tale fixe, ești unul dintre semnele zodiacale care îmbrățișează cel mai bine schimbarea. Când are loc o eclipsă de soare în prima ta casă, ea poate reprezenta începutul unei schimbări majore de identitate. Dacă o schimbare neașteptată începe să se producă în viața ta, este menită să te trezească din mulțumire și să devii persoana în care ai fost dintotdeauna menită să devii. Și în timp ce o eclipsă de soare poate duce la ceva mare și monumental, impactul ei poate fi, de asemenea, simplu și subtil, dar profund personal. Ți-ai depășit temerile și ești gata să încerci ceva nou.

Indiferent că renunți la o persoană, la un loc de muncă sau la un angajament financiar, această eclipsă de soare te încurajează să îmbrățișezi schimbări care ar putea răni la început, dar care în cele din urmă vor deschide drumuri importante în viața ta.

Citește și zodii care nu se întorc niciodată la fostele iubiri. Sunt cele mai orgolioase

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *