Ego Life, ediția a 14-a, Dana Săvuică și invitatele sale, Yulicary Sarracent și Adina Halas, detalii importante despre vacanțe și lucrurile care nu trebuie să lipsească din bagaj

În emisiunea Ego Life cu numărul 14, Dana Săvuică și invitatele ei discută despre vacanțe
Ego Life, ediția a 14-a, Dana Săvuică și invitatele sale, Yulicary Sarracent și Adina Halas, detalii importante despre vacanțe și lucrurile care nu trebuie să lipsească din bagaj

În emisiunea Ego Life ediția a 14-a Dana Săvuică va discuta alături de invitatele ei, Yulicary Sarracent și Adina Halas, despre vacanțe, ce trebuie să conțină bagajul, dar și despre regulile din anumite țări.

Ego Life, ediția a 14-a. Sfaturi de călătorie de la invitatele Danei Săvuică

Yulicary Sarracent este o tânără de origine cubaneză, tour lider la una dintre cele mai mari agenții de turism din România. Adina Halas este pasionată de călătorii și are o rubrică în matinalul de la Kanal D care se numește “Călătorește cu Adina”.

Yulicary Sarracent călătorește tot timpul și prezintă în emisiunea Ego Life care sunt regulile care trebuie respectate atunci când mergem în diferite destinații din lume. Adina Halas a vizitat foarte multe țări și mărturisește ce a învățat din propriile experiențe pe care le-a avut.

Adina Halas, sfaturi prețioase despre bagajul în călătorii, la Ego Life

Adina Halas a învățat de-a lungul timpului ce trebuie să conțină bagajul ei atunci când pleacă într-o călătorie. Vedeta nu ia la ea lucruri inutile, ci strict ceea ce îi trebuie în țara și zona respectivă.

“Eu am învățat de-a lungul timpului ce-mi trebuie și ce nu (n.r. într-o vacanță). Obișnuiam acum mulți ani să-mi iau după mine tot felul de lucruri inutile, pe care nu le foloseam. De data aceasta, de când partea asta cu călătoriile face parte din activitatea mea, am învățat să călătoresc cum s-ar spune smart”, spune Adina Halas în emisiunea Ego Life, ediția a 14-a.

Dana Săvuică mărturisește că și ea are deja un ritual atunci când vine vorba de bagaj și pregătirile pentru plecarea într-o călătorie. Yulicary vine cu sfaturi despre regulile de călătorie și explică cât de important este ca regulile din anumite regiuni ale lumii să fie respectate: să nu se facă poze unde nu e voie sau alte lucruri impuse în locurile respective.

Ego Life, ediția a 14-a

Ce preferă românii atunci când pleacă în vacanțe

Aflăm de la Yulicary ce înseamnă călătoriile de grup și ce incidente a întâlnit de-a lungul timpului cu românii pe care i-a avut în călătoriile sale. De asemenea, tânăra de origine cubaneză dezvăluie ce preferă românii atunci când vine vorba de vacanțe peste hotare.

“În ultima perioadă turiștii preferă vacanțe care îmbină vizite și cu o mică parte de plajă. Pe partea de plajă avem din ce în ce mai multe solicitări să nu fie cu all inclusive pentru că sunt și destinații unde au foarte multe oferte de masă”, spune Yulicary.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *