Ego Life, ediția a 41-a. Dana Săvuică și Ovidiu Cuncea, actor și preot, despre credință și puterea rugăciunii în viața noastră: „Suntem constant în căutare de lumină”

Ovidiu Cuncea vorbește despre puterea credinței

Scris de: Daoud Andra

19 Dec. 2022

Ego Life, ediția a 41-a. Dana Săvuică și Ovidiu Cuncea, actor și preot, despre credință și puterea rugăciunii în viața noastră: „Suntem constant în căutare de lumină”

În apropierea Crăciunului, Dana Săvuică are un invitat cu totul special. Ovidiu Cuncea, actor și preot, vine la emisiunea Ego Life, ediția a 41-a, pentru a discuta despre spiritualitate și nu numai. Cum ne poate ajuta rugăciunea să găsim răspunsuri și rezolvări la problemele cu care ne confruntăm.

Ego Life, ediția a 41-a. Ovidiu Cuncea vorbește despre puterea rugăciunii

Ediția a 41-a a emisiunii Ego Life este una specială. Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Dana Săvuică îl are invitat pe actorul și preotul Ovidiu Cuncea. Cel care cândva era o prezență constantă la televizor, în ultimii ani și-a schimbat complet viața și s-a dedicat credinței. În ediția de luni, 19 decembrie, a emisiunii, el vorbește despre puterea credinței și a rugăciunii în viața noastră.

Citește și: Ego Life, ediția a 40-a. Dana Săvuică, Alexandru Abagiu și Roxana Condurache, despre frumusețe și trucuri de machiaj folosite de vedetele din afară. Ce obișnuiește să facă Penelope Cruz

„Cred că cea mai puternică formă de subzistență, de trăire, de orice, este rugăciunea. Dacă omul ar înțelege ce forță are rugăciunea, ar rezolva totul în viața lui. Dacă copiii ar fi educați de mici în puterea rugăciunii, viața lor ar fi mai frumoasă și mult, mult mai lină, mai spectaculoasă.”, le mărturisește Ovidiu Cuncea telespectatorilor emisiunii Ego Life.

„Viața este o continuă urcare”

Actorul a mai spus că ar trebui să ne concentrăm pe a fi într-o continuă evoluție, pentru că a ajunge în vârf poate fi periculos. Ovidiu Cuncea îi mai îndeamnă pe telespectatorii emisiunii să nu își îndrepte atenția către credință doar atunci când au o problemă. Puterea rugăciunii se manifestă atunci când ne rugăm constant, nu când ne rugăm de nevoie, spune Ovidiu Cuncea.

„Dacă eu îmi trăiesc forma de viață ca o rugăciune, atunci se întâmplă. Pentru că, cu siguranță toți cădem, nu ai cum să nu cazi. Viața este o continuă urcare. Eu imi spun mie: Doamne, ține-mă în urcare, ca să n-ajung în vârf! Pentru că dacă ai ajuns în vârf, din spatele tău vin alți oameni care trag s-ajungă în vârf. Și când ajung în vârf, te-mping pe tine. În vârf nu poți să stai foarte mult timp. În momentul în care tu ai avut o lovitură, primul lucru este să întorci fața… (n.r. către Dumnezeu)”, a mai mărturisit Ovidiu Cuncea.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante pe tema spiritualității și a credinței puteți urmări în ediția a 41-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 19 decembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *