Ego Life, ediția a 90-a. Dana Săvuică, Alexandra Ungureanu și dr. Irinel Nedelcu, despre îngrijirea tenului. Cum poți scăpa de acnee și semne

Fii cu ochii pe emisiune de la ora 20:00!
Ego Life, ediția a 90-a. Dana Săvuică, Alexandra Ungureanu și dr. Irinel Nedelcu, despre îngrijirea tenului. Cum poți scăpa de acnee și semne

Emisiunea Ego Life a ajuns la ultima ediție din acest an, cea cu numărul 90. Miercuri, pe data de 27 decembrie 2023, Dana Săvuică îi are ca invitați pe dr. Irinel Nedelcu, medic primar dermato-venerolog și pe Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cei trei discută despre importanța îngrijirii tenului, dar și despre tratamentele care te pot scăpa de acnee și de cicatricile post-acneice.

Ultima emisiune Ego Life din acest an ne învață cum să avem grijă de tenul nostru

Ediția de miercuri, 27 decembrie 2023, a emisiunii Ego Life este ultima din acest an. Petrecerea de Revelion bate la uşă, aşa că n-ar fi rău să învățăm cum să avem grijă de tenul nostru pentru a avea un chip minunat și lipsit de imperfecțiuni în noaptea dintre ani și nu numai.

Astfel, această ediție a emisiunii aduce în discuție importanța îngrijirii tenului cu medicul Irinel Nedelcu. În platoul Ego Life se va afla, de asemenea, și artista Alexandra Ungureanu.

Frumoasa cântăreață va vorbi deschis despre tratamentele cu produs injectabil, un sistem de enzime recombinante foarte eficient pentru tratarea acneei și cicatricelor postacneeice. Află totul despre procedurile pe care le-a urmat artista în ediția cu numărul 90 a emisiunii Ego Life!

Citește și Ce face Alexandra Ungureanu atunci când are o zi proastă. „Am renunțat să mai arunc resposabilitatea fericirii mele pe cârca cuiva” VIDEO EXCLUSIV!

Ego Life, editia a 90-a. Dana Savuica, Alexandra Ungureanu si dr. Irinel Nedelcu, despre ingrijirea tenului
Alexandra Ungureanu, dr. Irinel Nedelcu și Dana Savuica

Acneea. Ce este de fapt si cum apare?

În zilele noastre, foarte mulți tineri se confruntă cu acneea, dar puțini dintre ei știu ce este și cum apare această afecțiune a pielii. De unde provine ea? Este ceva genetic sau are legătură cu alimentația și cu stilul de viață? Iată ce a declarat dr. Irinel Nedelcu!

”Este o tulburare a glandei sebacee. Întotdeauna are componenta aceasta genetică, dar în adolescență e un dezechilibru de tip hormonal. Este dependentă de hormonii de tip steroizi, respectiv hormonii sexuali, care încep să apară la pubertate.

Am observat în ultimii ani că stilul de alimentație, apropo de aditivii alimentari și de metodele de stimulare a creșterii animalelor prin hormoni de creștere, contează foarte mult.

De exemplu, hormonii de creștere determină și susțin acneea severă. Atenție mare la alimente!”, a transmis specialistul, în cadrul emisiunii prezentate de Dana Săvuică.

Despre sănătatea și frumusețea pielii poți afla mai multe lucruri urmărind ediția de miercuri, 27 decembrie 2023, a emisiunii Ego Life. Aceasta se difuzează de la ora 20:00 pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube. Partenerul emisiunii Ego Life este @beautymed.

Citește și Ritual vechi de înfrumusețare pentru o piele catifelată. Cu ce să te speli pe față dacă ai tenul gras!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *