Elena Gheorghe și Adela Popescu, moment emoționant la Sala Palatului: ”Ne cunoaștem din adolescență”. Pe scenă au urcat doi dintre fiii actriței

Cele două au vrut să își facă trupă împreună

Scris de: Daoud Andra

24 May. 2024

Pe Adela Popescu și Elena Gheorghe le leagă o veche prietenie. Așa se face că, atunci când cea din urmă a hotărât să cânte la Sala Palatului și i-a lansat invitația, actrița nu a putut spune ”nu”. Cele două au oferit un moment emoționant, în cadrul concertului de joi seara.

Adela Popescu și Elena Gheorghe, împreună pe scenă

Elena Gheorghe a marcat 20 de ani de activitate muzicală, printr-un concert susținut la Sala Palatului. Artista a avut numeroase surprize pentru spectatori, dar și invitați speciali de vază. Printre aceștia s-a numărat și buna ei prietenă, Adela Popescu, care a acceptat imediat invitația de a urca pe scenă.

Chiar dacă nu mai cântă de ani buni, Adela nu și-a putut refuza prietena și au făcut repetiții înainte, pentru a se asigura că totul va ieși ca la carte. Cele două au cântat o melodie compusă special pentru acest eveniment, după care Adela Popescu a interpretat o piesă în limba spaniolă, care i-a adus mult succes în perioada în care juca în telenovele.

Vezi și: Elena Gheorghe, colaborare inedită cu trupa Mandinga la 19 ani de la despărțire. Ce surprize uriașe pregătește artista

”Am făcut o piesă care se numește pur și simplu ‘Îți mulțumesc pentru că ești’. Această piesă nu ar fi fost mai potrivită să o cânt cu altcineva decât cu un om drag sufletului meu, un om care mă cunoaște de mică. Nu am mulți prieteni… puțini, dar buni. Ne cunoaștem din adolescență, am încercat înainte de Mandinga să ne facem o trupă, dar nu a fost să fie”, a spus Elena Gheorghe, în momentul în care a chemat-o pe scenă pe Adela Popescu.

Elena și Adela au fost aplaudate minute în șir

Copiii actriței au urcat pe scenă la final

La finalul momentului, Adela Popescu a avut parte și ea de o surpriză. Doi dintre băieții ei, Alexandru și Andrei, au venit pe scenă, alături de ea. Actrița a recunoscut că are mari emoții, fiind prima dată când copiii ei o văd cântând, pe o scenă.

Vezi și: Actrița Ada Condeescu a cântat alături de Adela Popescu într-un concert din Brașov. „Se întâmpla acum 12-13 ani” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt emoționată și pentru că e prima oară când ei mă văd pe scenă. Și când îi văd eu pe ei pe scenă, pentru că nu mă așteptam. Vă iubește mama, mergeți la tati”, a spus vedeta, pe scena de la Sala Palatului.

Adela Popescu a îmbrăcat o rochie albă, semnată de Ana Radu, pentru concertul Elenei Gheorghe. Ea a publicat pe conturile ei de socializare câteva imagini din culise, în timp ce se pregătea să intre pe scenă, și a recunoscut că are mari emoții.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *