Elena Merișoreanu le poartă noroc tinerilor căsătoriți cărora le cântă la nuntă: „ Foarte rar s-a întâmplat să aud că s-au despărțit”. De ce refuză să mai meargă la nunțile din mediul rural. EXCLUSIV

Secretul unei căsnicii lungi: ”Trebuie să știi să te ferești, să fii tolerant”.
Elena Merișoreanu le poartă noroc tinerilor căsătoriți cărora le cântă la nuntă: „ Foarte rar s-a întâmplat să aud că s-au despărțit”. De ce refuză să mai meargă la nunțile din mediul rural. EXCLUSIV

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe, mulți români dorindu-și să o vadă în spectacole. Interpreta de muzică populară se bucură de un mariaj frumos și lung cu Viorel Croitoru, dar și de o familie unită. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre faptul că le poartă noroc mirilor cărora le cântă la nuntă. Mai mult, ei o invită apoi și la botezul copiilor, dar și la alte evenimente de familie.

Elena Merișoreanu are mână bună atunci când vine vorba de cupluri

Elena Merișoreanu a cântat la nunți superbe, iar acum, peste ani și ani, primește invitații și la botezul unui copil sau la majorat. Cei pe care i-a încântat cu talentul său la nuntă sunt și acum împreună, bucurându-se de căsnicii lungi și puternice. Ba chiar, în tinerețe, vedeta găsea potriviri între oameni:

„Am avut nunți tare frumoase. Spre bucuria mea, mă cheamă acum la botez sau la majoratul copiilor și îmi spun: „Ați avut mână bună pentru că ați venit și ați cântat pentru că avem o căsnicie lungă.” Foarte rar s-a întâmplat să aud că s-au despărțit. Îmi aduc aminte, în tinerețe, când eram la Rapsodia Română, multor tineri le-am zis: „Vă potriviți, hai să vă căsătoriți!”. Uite că acum au copii mari și sunt foarte bine. Au luat-o în glumă, dar, până la urmă, s-au căsătorit. Zic că am mână bună. (râde)”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu

Ce suferință are

Cântăreața susține că nicio căsnicie nu este perfectă și că trebuie să existe toleranță. Vedeta este deprimată în momentele în care aude de vreun divorț:

„În viață să nu îmi spune nimeni: „Vai, ce căsătorie grozavă!”. Nu există, în căsnicie sunt și spini. Trebuie să știi să te ferești, să fii tolerant. În alt fel, căsnicia se desface foarte repede. Mă deprimă să aud că se despart oameni după un an, doi, trei, mai ales dacă mai au și copii. Copiii nu au nicio vină, ei trebuie să aibă mamă și tată”.

La ce nunți nu mai cântă

De asemenea, interpreta de muzică populară ne-a vorbit despre nunțile din zilele noastre, punctând că obiceiurile încă se păstrează. Totuși, Elena Merișoreanu nu mai cântă la nunțile din mediul rural. Vedeta consideră că este foarte greu la vârsta ei să țină pasul cu tot ce se întâmplă acolo:

„Nu (n.r. nunțile nu sunt ca cele de odinioară). Sunt foarte fastuoase, în primul rând, și văd că nu țin mult. Mă deprimă treaba aceasta. Când văd nunți fastuoase, bogăție mare, iar apoi vezi că se despart. Nunțile sunt frumoase și acum, de ce să nu recunoaștem? Obiceiurile sunt cam aceleași. Bineînțeles că diferă de cele de la țară, acolo există brad, duci mireasa la apă. Am cântat mult la ele, dar nu mai merg acum. Te pune să te duci să cânți devreme, să te vadă lumea, se urcă pe acoperiș. Acum nu mă mai duc, e greu, am o vârstă. Nu prea mai duc lipsă de nimic, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am. Cred că Dumnezeu mi-a dat prea mult, chiar și sănătate, dar nu am știut să o apreciez”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *