Elena Udrea, închisă în regim de maximă siguranţă. Când îşi va putea vedea fiica şi ce muncă va trebui să presteze în închisoare

În primul an, Elena Udrea va fi închisă în regim de maximă siguranță.
Elena Udrea, închisă în regim de maximă siguranţă. Când îşi va putea vedea fiica şi ce muncă va trebui să presteze în închisoare

Elena Udrea închisă în regim de maximă siguranţă. Fostul ministru al Turismului a încercat să scape de executarea pedepsei și a fugit din țară pe la Vama Giurgiu. Ea a fost prinsă câteva ore mai târziu în Bulgaria. Udrea a reușit să fugă din țară cu ajutorul șoferului ei personal.

Elena Udrea, închisă în regim de maximă siguranţă. Când o va putea vizita fiica sa

Elena Udrea a fost condamnată, joi, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Înainte de pronunțarea sentinței, Udrea a fugit din țară cu un bolid de lux, la volanul căruia se afla șoferul ei personal, Alexandru Vasile, în vârstă de 49 de ani, potrivit playtech.

Fostul ministru a fost reținut la granița Bulgariei cu Grecia în timp ce voia să treacă prin Vama Kulata.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și autoritățile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei.

În continuare, se desfășoară activități specifice, în vederea predării femeii către autoritățile din România”, a precizat IGPR prin intermediul unui comunicat.

În primul an, Elena Udrea va fi închisă în regim de maximă siguranță

Odată încarcerată, Elenei Udrea i se vor impune o serie de interdicții. Cea mai grea dintre toate va fi, cu siguranță, cea legată de momentele în care nu își va putea vedea fiica. Potrivit avocatului Raluca Pană, în primul an de detenție, fostul oficial va avea un regim de maximă siguranță.

Va putea primi vizite o dată pe săptămână

Fostul ministru va putea lucra doar la interior, în penitenciar, adică la bibliotecă sau la bucătărie. Elena Udrea va putea primi vizite pe perioada ispășirii pedepsei privative de libertate, însă pentru asta va trebui să aibă un comportament exemplar. Astfel, ea își va putea vedea fetița în timpul vizitelor la penitenciar.

”Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normale”, a precizat avocatul. Iar cum Eva Maria, fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov are deja trei ani împliniți va avea voie să își viziteze mama regulat.

Potrivit avocatului,  Udrea ”va putea primi vizite o dată pe săptămână”. În ceea ce privește celelalte restricții de care va avea parte, avocatul Raluca Pană a explicat că fostul ministru al Turismului ”va avea dreptul doar de câteva ore la aer, iar celula va fi închisă permanent”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
7.8 25 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *