Elena Udrea, mesaj sfâșietor pentru fiica sa, în prima zi de școală. ”Ar fi trebuit să fiu acolo!”

În prima zi de școală, Elena Udrea a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant adresat fiicei sale, Eva. Partenera lui Adrian Alexandrov nu a putut fi prezentă alături de singurul ei copil în această zi importantă, din cauza pedepsei de 6 ani de închisoare, dictată în Dosarul Gala Bute.

Mesajul Elenei Udrea pentru fiica ei, în prima zi de școală

Cât timp Elena Udrea se află după gratii, de Eva se ocupă tatăl ei și mama acesteia. Totuși, durerea faptului că nu este alături de copilul ei în această importantă zi din viața micuței nu a putut trece neobservată.

”Draga mea inimă,
Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea.
De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu, și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine.
Sunt atât de mândră de tine! Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaște granițe, nici ziduri, și nici distanțe. Într-o zi, vom fi din nou împreună și voi putea să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de dor îmi este de tine, dar până atunci, te rog să știi că te port cu mine, în fiecare respirație, în fiecare bătaie a inimii mele.
Fii curajoasă, iubita mea, și pășește cu încredere în această nouă lume. Voi fi mereu cu tine, chiar și atunci când nu mă vezi.
Te iubesc până la infinit și dincolo de el.
Mama ta, mereu aproape de tine❤️”, este mesajul Elenei Udrea de pe rețelele de socializare.
Adrian Alexandrov face tot posibilul pentru ca Eva să se simtă cât mai bine, cât timp Elena Udrea lipsește
Adrian Alexandrov face tot posibilul pentru ca Eva să se simtă cât mai bine, cât timp Elena Udrea lipsește

Pasiunile fiicei Elenei Udrea

Recent, tatăl Evei, Adrian Alexandrov, a vorbit despre pasiunile fiicei sale și cum o sprijină în dezvoltarea acestora. Eva are o mare pasiune pentru muzică, adorând să cânte toată ziua prin casă. Printre artistele ei preferate se numără Alina Eremia, Andra și Delia Matache.

„Eva cântă toată ziua acasă și le adoră pe Andra, Delia și Alina Eremia. Le știe toate piesele pe care le vede la televizor. Îmi spune mereu că vrea să devină cântăreață, dar este foarte timidă și nu vrea să cânte în fața publicului. Eu o susțin în tot ceea ce își dorește să facă pe viitor,” a declarat Alexandrov.

Alexandrov a adăugat că își dedică toată energia și iubirea fiicei sale, subliniind că planurile sale de viitor se concentrează în jurul familiei: „Planurile mele de viitor sunt toate legate de familie. Îmi dedic timpul și dragostea fetiței mele, care are mare nevoie de ele.”

Elena Udrea își execută în prezent pedeapsa de șase ani de închisoare la Penitenciarul Târgșor, în urma condamnării în dosarul „Gala Bute”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Meghan Markle și Kate Middleton, la un pas de împăcare!
7.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *