Elena Udrea nu s-a mai putut abține și a dat totul în vileag. Ce a făcut public chiar din spatele gratiilor

Iată ce mesaj a transmis Elena Udrea din închisoare!
Elena Udrea nu s-a mai putut abține și a dat totul în vileag. Ce a făcut public chiar din spatele gratiilor

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Elena Udrea se află în acest moment în Penitenciarul ”Târgșor”, acolo unde își ispășește pedeapsa de 6 ani în dosarul ”Gala Bute”. Însă, acest lucru nu o împiedică pe fosta blondă de la Cotroceni să transmită diverse mesaje pe pagina ei de Facebook. Recent, ea a făcut acuzații grave la adresa șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Elena Udrea, atac din închisoare la adresa șefului Administrației Naționale a Penitenciarelor

În această dimineață, fosta blondă de la Cotroceni a publicat în mediul online un mesaj în care o menționează pe Alina Gorghiu și salută intenția acesteia de a folosi deținuți pentru a acoperii lipsa forței de muncă din România.

”Intențiile anunțate de doamna ministru sunt deja sabotate de către subordonații săi!”, a adăugat Elena Udrea.

Aduce acuzații grave Administrației Naționale a Penitenciarelor

În schimb, Elena Udrea aduce acuzații grave șefilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Fostul ministru al Turismului susține că ANP nu are capacitatea de a găsit locuri de muncă pentru oamenii aflați în închisori.

Totodată, fosta politiciană susține că atunci când un angajator solicită deținuți, instituția îi refuză sau îi amână sub diferite pretexte. Elena Udrea a oferit și un exemplu.

”Un exemplu concret este cel al unei multinaționale care a solicitat 10 femei de la Târgșor, iar directorul ANP , Dan Halchin, i-a tot amânat sub tot felul de pretexte pe cei de la firma respectivă până când aceștia au decis să își aducă angajați din Nepal.

Asta in vreme ce la Târgșor, sute de femei stau degeaba, iar penitenciarul nu are bani pentru întreținere si altele”, a scris, pe Facebook, partenera de viață a lui Adrian Alexandrov.

Citește și Imagini memorabile cu Elena Udrea în costum de baie. Iubita lui Adrian Alexandrov arată senzațional, toată lumea a întors capul după ea!

Fosta politiciană a răbufnit la adresa lui Dan Halchin

În continuare, Elena Udrea mai precizează că jumătate din femeile eliberate s-au întors în penitenciar pentru că nu au avut altă variantă de supraviețuire decât să comită din nou infracțiuni.

”Nimeni nu le-a învățat sa muncească pe timpul detenției și nici nu le-a ajutat sa își găsească un loc de munca după eliberare. Deci nu este suficient sa construiești pușcării ca să combați infracționalitatea și recidiva.

Este mai important sa te ocupi de reabilitarea si integrarea in societate a celor care încalcă legea decât să îi cazezi in pușcării de cinci stele.

Dar asa cum am mai spus, dl. Halchin pare mai interesat de licitațiile de sute de milioane de euro decât de soarta deținuților.”, a mai transmis fostul ministru al Turismului.

Citește și Elena Udrea nu este lăsată să-și vadă fetița. Mesaj dur din spatele gratiilor: “Continuă să încalce legea”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Motivul pentru care Diana Munteanu este singură, la 45 de ani
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *