Elena Udrea, prima întâlnire cu fiica ei de când a fost închisă. Ce decizie majoră a luat

Elena Udrea, nemulțumită de condițiile din închisoare
Elena Udrea, prima întâlnire cu fiica ei de când a fost închisă. Ce decizie majoră a luat

La scurt timp după ce s-a aflat că Elena Udrea a fost vizitată de fiica sa la închisoare, fostul ministru a luat o decizie majoră. Totul a fost publicat pe pagina sa, acolo unde Elena Udrea a mărturisit prin ce trece și ce are de gând să facă.

Elena Udrea, nemulțumită de situația din închisoare: “Cui folosește această lege inumană?”

Elena Udrea este nemulțumită de condițiile în care își poate vedea fiica. În primă fază ar fi trebuit să o vadă printr-un geam de protecție, fapt ce a înfuriat-o, căci micuța n-ar fi înțeles de ce nu poate sta în brațele mamei. De asemenea, Elena Udrea susține că pentru a petrece timp cu fetia ei în camera “mama și copilul” este nevoie de foarte multe avize, aprobări și semnături, inclusiv de la directorul penitenciarului.

„Dacă tot există o cameră special amenajată pentru astfel de întâlniri “mama și copilul”, de ce nu se permit aceste vizite aici fără să fie nevoie de nenumărate avize, aprobări și semnături ajungând până la cea a directorului penitenciarului? Sunt studii recente din SUA, care arată că, copiii ale căror mame sunt arestate rămân cu traume pentru tot restul vieții și, mult mai probabil decât în cazul celorlalți copii, devin ei însuși infractori. Deci, la ce și cui folosește această lege inumană, ilogică, barbară chiar?

Lăsați copiii să își poată întâlni mamele, să aibă parte, măcar în cele câteva ore pe lună în care sunt permise vizitele, de îmbrățișarea lor, să poată sta în brațele lor să simtă iubirea și alinarea pe care brațele și săruturile unei mame le aduce. (…)

Dacă tot sunt obligată să mai stau în penitenciar, unde am ajuns printr-un abuz terifiant al unor judecători ai ICCJ, măcar să încep să fac ceva bun pentru cei de aici, condamnate sau angajați ANP, ba chiar pentru societate, având în vedere că ce se întâmplă într-un penitenciar afectează direct și indirect și societatea”, este o parte din mesajul Elenei Udrea.

Elena Udrea, nemulțumită de regula pachetelor cu mâncare

Elena Udrea mai susține că îi este foarte dificil să poată primi pachet cu alimente doar o dată pe lună deoarece nu au frigider. Fostul politician mărturisește legea îi permite să primească o singură dată pe lună un pachet compus din 10 kilograme de mâncare și 6 kilograme de fructe și legume. Potrivit Elenei Udrea, toate acestea nu pot fi păstrate pentru 30 de zile, mai ales pe timp de vară, fără frigider.

În anumite camere, susține Elena Udrea, sunt 16 femei, astfel că loc pentru depozitarea hranei nu mai este. Fostul politician își dorește să poată schimba această situație.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *