Elwira Petre și-a păstrat jurnalul din adolescență pentru a-și înțelege și mai bine fetele. Cum încearcă să le educe: „Eu sunt cea care impune aceste reguli” VIDEO EXCLUSIV

”Să-mi readucă aminte de cum am fost și eu”

Elwira și Mihai Petre sunt căsătoriți de mai bine de 14 ani și împreună au două fiice, Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana, în vârstă de 5 ani. Cei doi au încercat mereu să le ofere copiilor cea mai bună creștere și educație, însă sunt conștienți și privesc oarecum cu îndoială perioada lor de adolescență. Elwira Petre a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că are oarecum temele pregătite căci a păstrat jurnalul de când era adolescență, notițe care speră să o ajute să își înțeleagă mai bine fetele când ajung la preadolescență și mai apoi la adolescență.

Elwira Petre, despre fetele ei: „Mai avem un pas și intrăm în preadolescență”

Generațiile s-au schimbat și modul în care evoluează copiii în ziua de azi pare că este unul alarmant, iar părinții abia că mai reușesc să țină pasul cu ei. Nu este decoamdată cazul Elwirei și lui Mihai Petre, ale căror fiice sunt încă la vârsta la care vor să petreacă timpul cu familia.

”Fetele sunt foarte bine. Sunt la bunica și sunt tare fericite pentru că se uită la ”America Express”. Cred că uneori, mai ales când îi văd pe Alexia și Aris, că își imaginează că sunt și ele acolo”, ne-a povestit Elwira, completând că simte cumva că se apropie cu fiica cea mare de perioada de preadolescență, însă speră ca acest moment să se lase întârziat.

”Cred că suntem chiar în prag aș putea spune, mai avem un pas și intrăm în preadolescență. Cu Catinca bineînțeles, că ea este mai mare, Ariana are 5 ani deci nu se pune problema, consideră în continuare că brațele mamei sunt cel mai bun loc. Recunosc că am copii tare cuminți și nu îmi fac probleme niciodată, nu simt că dau ochii peste cap sau chestii de genul acesta”.

Citește și Ce spune Elwira despre gelozia în căsnicia cu Mihai Petre: „Asta ne-a dat un soi de siguranță în relație” VIDEO EXCLUSIV

”Eu știu foarte bine să le echilibrez”

Soția lui Mihai Petre a fost foarte inspirată în momentul în care a decis să păstreze jurnalul pe care îl ținea când avea 14 ani. Dat fiind faptul că a scris la acea vârstă toate sentimentele și trăirile pe care le avea, o face acum să înțeleagă mai bine etapele de dezvoltare a fiicelor sale.

”Recunosc că acasă am un jurnal de când eram mică, de fapt în perioada asta de adolescență, pe la 14-15 ani, și probabil că o să ajute acel jurnal să gestionez lucrurile cu ele așa cum trebuie. Să-mi readucă aminte de cum am fost și eu”, a mai povestit Elwira Petre pentru EGO.ro, completând că până în clipa de față a reușit să mențină un echilibru.

”Probabil că se întorc de la bunici un pic mai răsfățate, dar eu știu foarte bine să le echilibrez. Simt că dacă lucrez mai multe zile, cu program mai intens și nu le văd atât de des, că se întâmplă să ne vedem dimineața și apoi să ne vedem seara, atunci mi se face foarte dor de ele”.

De altfel, celebra dansatoare recunoaște că ea are rol de ”polițist rău” în familie însă este de părere că orice familie și nu numai, trebuie să funcționeze după anumite reguli.

”Mai autoritară cred că sunt eu. Eu sunt cea care cumva impune aceste reguli peste care ele nu au voie să treacă. Chiar sunt de părere că acele reguli trebuie să existe în orice famillie pentru că și copii au nevoie de stabilitate și de siguranța lor și în momentul în care există niște reguli într-o familie ei să simtă siguranța. Cred că eu sunt cea care aplică aceste reguli. Recunosc că de foarte multe ori mi se întâmplă să le și încalc, chiar și Mihai, dar astea sunt excepții, iar ele știu că sunt excepții”.

Citește și În ce zile și la ce oră se difuzează America Express 2023. Când poate fi urmărit show-ul de aventură la Antena 1

S-au pregătit deja pentru Moș Crăciun

În momentul de față nu se pune în discuție ideea de reguli, căci am intrat în luna decembrie, luna cadourilor și a timpului petrecut alături de cei dragi, așa că familia Petre se concentrează pe aceste Sărbători și pe venirea lui Moș Crăciun.

”Prima care a scris scrisoarea a fost Ari. Deja de cred că este de o lună pregătită lângă șemineu. Stă acolo. Cel mai nasol este că în fiecare zi mai adaugă ceva. Ele sunt mai organizate. Și-au scris deja scrisorile pentru Moș Crăciun. Chiar și Mihai a pus pe listă ceva, doar eu am rămas în urmă. O să mă apuc și eu. Nu rămân datoare”, a mai declarat amuzată Elwira Petre pentru EGO.ro.

Citește și Cum reușește Mihai Petre să se mențină într-o formă extraordinară, la 44 de ani: „Încerc să-mi aduc aminte de tinerețe în modul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *