Emily Burghelea a trecut prin momente de groază. Vedeta s-a ales cu răni după ce a fost implicată într-un accident rutier grav

Iată cum s-a petrecut totul.

Emily Burghelea, cunoscuta influenceriță de 25 de ani, a trecut prin clipe de coșmar în vacanța sa din Mauritius. Vedeta a fost implicată într-un grav accident rutier care i-a șocat pe fani și a lăsat-o cu răni pe față și pe corp. Cum se simte acum? Află din rândurile de mai jos!

Emily Burghelea, implicată într-un accident deosebit de grav

Emily Burghelea a ales să împărtășească experiența traumatizantă cu urmăritorii săi de pe Instagram, dezvăluind detalii cutremurătoare despre accidentul rutier în care a fost implicată.

”Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius.

În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin, parcat în mijlocul străzii”, a scris vedeta pe Instagram.

”Un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată”

Accidentul a avut loc pe un drum întunecat și neiluminat, într-un moment în care farurile mașinilor de pe contrasens au orbit complet șoferul taxiului în care se afla influencerița.

Impactul frontal cu TIR-ul parcat în mijlocul străzii a fost devastator. Vedeta a povestit că, din cauza inerției, nașa ei, care se afla alături de ea, s-a izbit de geamul mașinii, iar Emily Burghelea s-a trezit pe parbriz, cu fața strivită de geam.

În acele momente de groază, nașa ei a rămas inconștientă. În schimb, Emily Burghelea a fost cuprinsă de o senzație de moleșeală, simțind nevoia să se întindă pe câmp.

”Am început să zic ”Tatăl Nostru” și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașa de acolo și să fugim.

A fost primul semn divin. Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, striga doar ”Where is my son” un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată”, a adăugat creatoarea de conținut.

Citește și Ce studii are Emily Burghelea și ce meserie ar fi vrut să aibă. Regretă că nu a ales această facultate: „Toată viața mea mi-am dorit asta” VIDEO EXCLUSIV!

Fanii i-au lăsat vedetei o mulțime de mesaje de încurajare și i-au transmis însănătoșire rapidă

Vedeta a descris cum moartea a făcut cu mâna către ele, iar fiecare moment resimțit în acele clipe de groază încă o doboară și acum, când închide ochii. Cu toate acestea, Emily Burghelea a simțit o protecție divină, care le-a ghidat pe ea și pe nașa ei într-un mod neașteptat.

”Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a încheiat influencerița postarea sa.

Emily Burghelea a trecut printr-o experiență care i-a schimbat viața, iar fanii ei din mediul online au reacționat imediat, oferindu-i sprijin și încurajări în comentarii.

”Doamne!!! Îmi pare rău!! 😢 Sănătate multă! Toate gândurile bune și refacere ușoară!🤗

Sănătate multă, Emily! Recuperare ușoară!🙏🏻

Ferească Dumnezeu! Bine că v-a păzit și ați scăpat. Îmi pare rău și multă sănătate! Roagă-te și aveți grija de voi! ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Recuperare ușoară! Să fii puternică 😇”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de creatoarea de conținut.

Citește și Ce spune Emily Burghelea despre pozele în care soțul ei apare fără mască: “Este dreptul fiecărei persoane” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *