Emily Burghelea, imagini dureroase de pe patul de spital. A fost rasă în cap și urmează să fie operată. ”Am lacrimi în ochi și aștept”

Creatoarea de conținut trebuie să facă mai multe intervenții chirurgicale

Scris de: Daoud Andra

05 Jul. 2024

Emily Burghelea a scăpat cu viață dintr-un accident grav de mașină, dar problemele abia acum încep să apară. Întoarsă în țară, creatoarea de conținut urmează să fie operată, pentru că are mai multe fracturi la nivelul feței și corpului.

Imagini dureroase cu Emily Burghelea, pe patul de spital

În urmă cu câteva zile, influencera Emily Burghelea și nașa ei au fost victimele unui accident de mașină în Mauritius. În timp ce se îndreptau spre aeroport să se întoarcă acasă, mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un tir care era oprit pe carosabil. Creatoarea de conținut s-a ales cu multe răni și vânătăi și a primit îngrijiri medicale acolo.

Emily a reușit să se întoarcă în țară împreună cu familia ei și a ajuns de urgență la spital, la București. Veștile pe care le-a primit din partea medicilor nu au fost unele deloc bune, iar vedeta urmează să treacă prin mai multe operații, pentru că are multiple fracturi. Deși traversează o perioadă dificilă, creatoarea de conținut ține legătura permanent cu fanii ei de pe rețelele de socializare și le povestește prin ce trece.

Vezi și: Semnul divin pe care l-a primit Emily Burghelea înainte de accident. ”Am avut o premoniție”. Ce a văzut influencera pe geamul mașinii

Ea nu a ezitat să se fotografieze pe patul de spital, rasă pe o parte de cap, în timp ce aștepta să intre în operație. ”Diagnostic: Triplă fractură de os zigomatic, fractură etmoid, lacrimal și maxilar. Am lacrimi în ochi și aștept. Sunt pregătită și mă rog. Timpul trece greu și nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum. Oare ce părere vor avea copiii de nouă mea freza?”, a scris Emily Burghelea, în dreptul imaginilor.

Creatoarea de conținut se află în spital

”Oare voi mai arăta vreodată la fel?”

Creatoarea de conținut a mai spus că partea stângă a feței este cea mai afectată, însă este recunoscătoare pentru faptul că a scăpat cu viață din accident. Emily Burghelea și-a îndemnat urmăritorii să poarte centura de siguranță oriunde s-ar afla.

”Toată partea stângă este făcută bucățele… Am multiple fracturi faciale dar pentru că trăiesc, ușor, ușor le vom rândui pe toate. În orice țară ați fi, cu orice legislație… Purtați indiferent de situație centură de siguranță chiar și în spate! Wish me luck! Oare voi mai arată vreodată la fel?”, a scris ea, într-o altă postare.

Vezi și: Ce studii are Emily Burghelea și ce meserie ar fi vrut să aibă. Regretă că nu a ales această facultate: „Toată viața mea mi-am dorit asta” VIDEO EXCLUSIV

”Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin, parcat în mijlocul străzii”, a povestit Emily, imediat după accident.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este Manfred Spendier, soțul Ancăi Dumitra din Las Fierbinți
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *