Emily Burghelea se mută în casă nouă. “Vreau ca fiecare copil să aibă camera lui, să doarmă separat și singur”. Ce dezvăluiri a făcut despre sarcină. VIDEO EXCLUSIV

Răsfățată de soț: ”Apreciez mult modul în care se comportă în general cu mine, mai ales în perioada aceasta”
Emily Burghelea se mută în casă nouă. “Vreau ca fiecare copil să aibă camera lui, să doarmă separat și singur”. Ce dezvăluiri a făcut despre sarcină. VIDEO EXCLUSIV

Emily Burghelea, fosta prezentatoare a emisiunii ”Vorbește lumea” (PRO TV), este însărcinată pentru a doua oară, astfel că viața ei va fi plină de schimbări. În timp ce îl așteaptă pe al doilea bebeluș, tânăra a decis să se mute, alături de fiica și de soțul ei, într-o nouă casă. Vedeta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre motivul pentru care și-a dorit o locuință mai spațioasă. De asemenea, ne-a dezvăluit că se confruntă cu pofte, sarcina fiind extrem de diferită față de prima.

Emily Burghelea, dezvăluiri despre sarcină

Emily Burghelea, aflată la ”Viva! Influencers Party 2022”, susține că simte că o să aibă un băiețel, însă partenerul său de viață e de părere că o să fie o fetiță. La fel s-a întâmplat și la Amedea, iar iubitul ei, Andrei, a avut dreptate. Vedeta se confruntă cu o sarcină diferită față de prima și are multe pofte:

“Să știi că și eu simt așa (n.r. că va avea un băiețel), doar că Andrei spune că este fată. Exact debate-ul acesta l-am avut și la Amedea. Eu spuneam că este băiețel, el spunea că este fetiță. A ieșit ca el. Acum nu știm exact ce o să fie. Încă nu știm, dar abia aștept să aflu. Să știi că am avut mai multe pofte, mult mai multe decât la Amedea. Este destul de diferită sarcina asta. Fetele care mi-au spus că sarcinile sunt diferite au avut dreptate”.

“Eu am pofte, dar le am pe bune, nu sunt neapărat induse voit”

De asemenea, Emily Burghelea și-a dat seama, cumva, că la a doua sarcină o să aibă mai multe pofte. Când era însărcinată cu Amedea, tânăra nu s-a luptat cu aceste lucruri, astfel că a făcut o promisiune că în viitor totul o să fie diferit:

“Da (n.r. este genul de gravidă care îl pune pe partener să îi aducă căpșuni la 2 dimineața), pentru că, la Amedea, mi-am dat seama după ce am născut-o că tocmai trecusem prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și nu profitasem deloc. Nu am avut și eu o poftă, să cer o cireașă, o măslină. Am zis: “La următorul copil, când o să fie momentul, o să am toate poftele din lume.” Mi-am pus chestia asta în minte și ce crezi? Acum, când sunt însărcinată, cred că lucrează cumva subconștientul. Eu am pofte, dar le am pe bune, nu sunt neapărat induse voit. Mă confrunt cu poftele astea”.

Emily Burghelea și iubitul
Emily Burghelea și iubitul

Emily Burghelea, despre soțul ei: ”Este așa foarte săritor și drăguț”

 

Mai mult, Emily Burghelea ne-a dezvăluit că partenerul ei de viață, Andrei, este extrem de atent la nevoile sale, mai ales acum, când este însărcinată cu al doilea copil. Ei sunt din ce în ce mai îndrăgostiți pe zi ce trece. Momentan, aceștia au decis să se mute într-o locuință mai mare:

“Acum este mai greu pentru că noi ne mutăm, toate lucrurile sunt unele într-o parte, celelalte în altă parte. Andrei cară la cutii toată ziua. Este și greu să se mai ducă la 2 dimineața să îmi ia diverse dulciuri, dar dragul de el o face. Apreciez mult modul în care se comportă în general cu mine, mai ales în perioada aceasta, în care sunt însărcinată pentru că, nu știu, este așa foarte săritor și drăguț. În ritmul acesta nu cred că o să ne oprim la doi dacă se poartă așa frumos, știi ce zic?”

 

Emily Burghelea
Emily Burghelea

 

De ce și-a dorit o altă locuință

Superba tânără a explicat că este destul de greu în acest moment să o învețe pe fiica ei, Amedea, să doarmă singură. Emily Burghelea și-a dorit o locuință încăpătoare pentru ca fiecare copil să aibă propria cameră. Ba, chiar, viitorul bebeluș o să doarmă singur de la început:

“Am avut un proces destul de lung cu dormitul Amedeii, tocmai de aceea ne-am propus bebe numărul 2 să aibă camera lui și să doarmă singur de la început pentru că am trecut-o cu noi în pat și acum ne este destul de greu să o dezobișnuim, însă lucrăm la asta. Tocmai de asta am și insistat așa de tare să ne mutăm pentru că vreau ca fiecare copil să aibă camera lui și să doarmă separat și singur. Nu știu dacă o să ne și iasă, dar cert este că până la urmă l-am convins pe Andrei să ne mutăm și acum se desfășoară acțiunea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *