Neti Sandu, despre omul care a venit cu numele său de scenă la Pro TV. Cum o cheamă, de fapt: “Nu mi-am zis eu așa!” VIDEO EXCLUSIV

Iată cum o cheamă, de fapt, pe Neti Sandu!

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete din România, aflându-se la cârma horoscopului de la Pro TV. Vedeta a apărut pe sticlă pentru prima oară în 1995 și a reușit să își construiască un nume printre astrologii din țară. Totuși, aceasta are un alt nume în buletin. Ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre persoana care a sfătuit-o să se folosească de un diminutiv atunci când apare pe sticlă.

Neti Sandu, despre numele său de scenă

Neti Sandu a explicat că mama ei a vrut să îi pună un nume care să o cinstească pe nașa sa. Cu toate acestea, vedeta a fost strigată și de către persoana care i-a dat viață cu numele de scenă pe care îl are și în zilele noastre:

“De la Aneta, care este un diminutiv. De la Ana, Anette, în franțuzește. Aneta nu mai pare un diminutiv. Când zici Aneta, unde e diminutivul? Dacă ai pus “a” la final, l-ai făcut serios.

Așa mă și simt, copilul care, de fapt, este serios! Nașa mea avea numele acesta, Neti. O mai chema Ana. Mamei mele nu i-a plăcut Ana și a zis: “Uite, să o cheme Aneta!”.

Așa s-a gândit ea! I-a plăcut Neti și atunci mi-a zis Neti, dar a lăsat numele acesta ca să nu o supere pe nașă. Așa era pe vremuri! Atât, simplu! La școală! (n.r. o mai striga lumea Aneta)”

Florin Călinescu i-a pus numele de scenă

De asemenea, Neti Sandu a explicat că Florin Călinescu a sfătuit-o să nu se folosească de numele său, Aneta, atunci când apare pe micile ecrane. Astfel, vedeta a luat decizia de a-l asculta, iar de atunci totul este istorie, căci toată lumea o strigă Neti, nu Aneta:

“De când am venit la Pro TV, Florin Călinescu a zis: “Să îți zicem Neti! Nu îți zicem Sandu Aneta, așa cum te cheamă. Aici e altfel!”. Am rămas cu Neti Sandu.

Nu mi-am zis eu așa. Pentru numele de scenă, da. (n.r. Florin Călinescu este cel care a numit-o așa prima oară la Pro TV) Așa se nasc toate! Da, Neti este un apelativ, numele mic. Este frumos, îmi place!”

Citește și Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Sigur nu o recunoști fără perucă!

Neti Sandu are aceeași tunsoare din liceu

De asemenea, cunoscut este și look-ul pe care Neti Sandu l-a adoptat de foarte mulți ani. Fanii nu au văzut-o niciodată cu o altă coafură. Se pare că îndrăgita vedetă de televiziune are aceeași tunsoare încă din liceu.

”Cred că din liceu, cam așa (a adoptat acest look n.r.), pentru că părul meu e sticlos și am încercat să-l tund altfel, dar dacă îl tund în scări, părul scurt îl trage pe cel lung și atunci pare scămoșat. Și nu am avut altceva ce să fac cu el decât să-l tund drept, pentru că vedeam că se așază foarte bine.”, a declarat Neti Sandu pentru Playtech.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și De ce nu își schimbă Neti Sandu tunsoarea. Vedeta Pro TV are acest look din liceu!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *