„Eu am făcut depresie pe partea profesională”. Cristina Șișcanu, mărturisiri despre momentele grele din viața ei VIDEO EXCLUSIV

Cum a reușit vedeta să scape de depresie
Eu am făcut depresie pe partea profesională. Cristina Șișcanu, mărturisiri despre momentele grele din viața ei VIDEO EXCLUSIV

Invitată în cadrul emisiunii Ego Life, Cristina Șișcanu a făcut dezvăluiri uluitoare despre metodele de avansare în cariera de jurnalist în unele redacții ale posturilor TV din România.

Vedeta a declarat că a ajuns să facă depresie din cauza faptului că, deși își dorea foarte mult să avanseze pe propriile forțe, de multe i se oprea ascensiunea ca urmare a deciziilor unora dintre șefii săi de a avansa alte tinere jurnaliste cu care ar fi avut relații amoroase.

„Eu am făcut depresie pe partea profesională”

„Eu am lucrat la mai multe posturi de televiziune. Nu vreau să scoată ziariștii din context și să spună că vorbesc despre un anumit post. Nu o să spun despre cine este vorba. Am văzut șefi cu ele, pe față, fără nicio jenă. Fete care sunt celebre.

Nu am nicio problemă cu ele. Este fix treaba lor. ”, este mărturia șocantă a vedetei.

Ea a declarat, în cadrul ediției cu numărul 49 a emisiunii Ego Life, că a făcut depresie din cauza faptului că își dorea foarte mult să avanseze în careiră pe prorpiile forțe, dar că uneori era trasă în jos de deciziile anumitor superiori care alegeau să promoveze tinere cu care, eventual, aveau și relații amoroase.

„Acolo e complicat. Eu am făcut depresie pe chestia asta. De pe partea profesională mi s-a tras. Și lucrul acesta m-a învățat ceva foarte important și acum cred că nu mă mai atinge nimic din zona asta. De aceea nu mai vreau validarea nimănui, pentru că nu mă mai interesează.

Eram într-un cerc de genul acesta…

Nu era vorba de a fi vedetă sau de fi prezentator, pentru că până la urmă, în timp, oricum mi-am dat seama că nu acesta este țelul meu. Dar în momentul în care tu muncești la ceva, evident că vrei să faci din ce în ce mai mult. A mai trecut un an, ai mai acumulat experiență, ești foarte bun pe ceea ce faci. Tot timpul îți aduc laude, vezi audiențele, care sunt practic notele în fiecare zi. Și nu poți să rămâi, pentru că e vorba și de un câștig financiar… iar în momentul când tu vii în competiție cu o persoană care face acele compromisuri…”, a mărturisit vedeta.

„Nu am vrut să mă mai întorc în televiziune niciodată”

Cristina Șișcanu spune că o bună perioadă de timp nici nu a vrut să mai audă de televiziune și din acest motiv a decis renunțe cu totul la meseria ei, aceea de jurnalist. Cel care a susținut-o însă în acele clipe a fost soțul ei, Mădălin Ionescu, care i-a redat speranța.

„Am făcut depresie. Nu am vrut să mă mai întorc în televiziune niciodată. Doi ani m-a ținut. M-a ajutat Mădălin foarte mult, m-a susținut foarte tare. Venea noaptea de la emisiune, făcea „Wowbiz” pe atunci, și îl așteptam cu sufletul la gură ca să mă poată susține emoțional. Până am mers la psiholog.”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Prezentaotarea TV a dezvăluit că lucrurile care au ajutat-o cel mai mult să iasă din prăpastia depresiei au fost psihologul și credința în Dumnezeu.

„Nu aveam o problemă să merg la psiholog, dar aveam o frică pentru că trebuie să te potrivești cu psihologul respectiv. Mi-era teamă că dacă nu mă potrivesc, iar eu fiind în situația asta, o să o privesc ca pe un eșec și o să mă afund și mai rău și nu aveam curajul. Într-un final am mers, m-am potrivit, și după trei ședințe am început să intru pe linia de plutire și să îmi revin. Mă rugam foarte mult. mă duceam la biserici, mănăstiri, stăteam singură cu mine și mă rugam foarte mult în timpul zilei.”, a mai dezvăluit vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *