Experiența trăită de un român în Albania. “Așa dezamăgire nu am trăit în nicio țară din Europa”. Ce l-a făcut să regrete că a ales destinația

Vacanța în Albania i-a lăsat un gust amar
Experiența trăită de un român în Albania. “Așa dezamăgire nu am trăit în nicio țară din Europa”. Ce l-a făcut să regrete că a ales destinația

Un român decis să își petreacă vacanța în Albania s-a întors acasă cu un gust amar. Experiența din destinația turistică l-a dezamăgit complet și l-a făcut să regrete investiția făcută și timpul pierdut.

Impresia lăsată unui român de o mare țară europeană

Conaționalul a plecat în Albania, în concediu, cu speranța că va avea parte de un sejur de vis și că se va întoarce acasă cu multe amintiri plăcute. Din păcate, el a trăit fix opusul, ba chiar a rămas cu o părere foarte proastă despre concediul avut. Turistul și-a împărtășit experiența cu internauții prezenți pe grupurile celor care călătoresc des. El a spus că se simte dezamăgit de ceea ce a găsit în țara europeană, vorbind despre diferențele evidente dintre regiuni și despre comercianții care vor să îi păcălească pe turiști.

„Cu Albania m-am lămurit. De la sud la nord sau chiar de la Durres la Tirana este diferență de la cer la pământ, deși sunt numai câțiva km. În partea de sud este sărăcie maximă și în toate zonele turistice toți sunt puși pe japcă, doar are balta fraieri. Deja în Tirana, unde ne-am amestecat cu localnicii, nu a mai încercat nimeni nici o manevră. (…) Așa dezamăgire ce am trăit anul ăsta cu Albania nu am trăit în nici o țară din toată Europa”, a povestit acesta, pe grupul de Facebook CamperVan România.

Rugat de un alt pasionat de călătorii să detalieze cele trăite, românul i-a sfătuit pe cei care vor să aleagă, la rândul lor, Albania ca destinație turistică, să aibă foarte mare grijă la mâncare, indiferent unde aleg să ia masa, pentru că vânzătorii vor încerca să îi păcălească.

„Albania este mai rea ca România anilor 2000. Sfatul meu este fii prudent la tot în mod special la ce mănânci, miroase înainte să bagi în gură chiar dacă restaurantul arata bine și nu te sfii sa faci scandal și să te ridici de la masă. Am observat că media de capac pus este între 20 si 30% în general, motivând o diferență de schimb valutar sau mizând pe neatenție la rest”, a adăugat românul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Imagini de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță
4.5 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *